Prosti QuickOffice 6.0 nadgradnja je na voljo za naprave Nokia E-series

Zahvaljujoč Symbian Guru za heads up, lahko vsi lastniki Nokia E51, E52, E55, E63, E71, E72, E75 in E90 zdaj nadgradijo svojo aplikacijo QuickOffice na najnovejšo različico 6.0. Nova različica ima popolno podporo za pregledovanje, urejanje in ustvarjanje dokumentov Microsoft Office 2007, vključno z Wordom, Excelom in PowerPointom.

Posodobitev je na voljo prek aplikacije QuickOffice v telefonu. Zaženite aplikacijo in pojdite na območje Quick Manager, da začnete nadgradnjo.

Zame lahko uspešno prenesem nadgradnjo za E51.

Če imate v lasti napravo E-series, pojdite in brezplačno prenesete brezplačno posodobitev.

Tukaj je uradno sporočilo za javnost:

Quickoffice® ponuja brezplačne posodobitve za izbrane naprave Nokia® Eseries

Najnovejša različica programa Quickoffice, zbirka programske opreme za pregledovanje in urejanje pisarn, ki je zdaj na voljo za prenos prek spletnega mesta, portal e-trgovine Quickmanager ™

Dallas, TX - 15. junij 2009 - Quickoffice, Inc., vodilni svetovni ponudnik programske opreme za produkcijo mobilnih pisarn, je danes objavil, da bo ponudil brezplačne nadgradnje na najnovejšo različico Quickoffice za uporabnike nekaterih telefonov Nokia Eseries. Trenutno ta program vključuje Nokia E51, E52, E55, E63, E66, E71 (brez modela AT & T E71x), E72, E75 in E90.

Od danes naprej lahko uporabniki zgornjih naprav prenesejo Quickoffice 6 kot brezplačno nadgradnjo preko Quickmanager®, varnega spletnega portala za e-poslovanje Quickoffice's. Quickoffice 6 vključuje naprednejše pregledovanje in urejanje dokumentov dokumentov programa Microsoft Office 2007, podpore za datoteke ZIP, zaščite datotek z geslom, pregledovanja grafikona Excel 2007 in večkratnih izboljšav uporabnosti. Naknadne posodobitve programske opreme, ki jih sprosti Quickoffice za te izbrane naprave, bodo prav tako na voljo stalno, vključno s podporo za format PowerPoint 2007. Quickoffice 6 bo na začetku na voljo samo v angleščini in v bližnji prihodnosti bo sledila popolnoma lokalizirana posodobitev.

"S pomočjo dolgoletnega partnerstva z družbo Nokia je večina uporabnikov S60 že prejela ugodnosti, ki jih je kupil Quickoffice na svojih napravah kot del njihove začetne strojne programske opreme, ki uporabnikom omogoča bistveno pregledovanje in urejanje funkcionalnosti dokumentov Officea", Gregg Fiddes, podpredsednik prodaje in strateška partnerstva za Quickoffice. "V zadnjem času smo sodelovali z družbo Nokia, da bi tem uporabnikom S60 omogočili enostaven in zanesljiv način posodobitve programske opreme Quickoffice. Zdaj, preko Quickmanagerja, lahko preprosto dostopajo do najnovejše različice in začnete uporabljati te nove izboljšave in izboljšave funkcij, ki smo jih razvili. "

Če želite naročiti na RSS vire vseh novic Quickoffice, obiščite //www.lewiswire.com/us/lewiswire/Quickoffice/c/117 in kliknite na naročnino. Če se želite prijaviti za Webinars iz Quickoffice, če želite izvedeti več o najnovejših posodobitvah izdelkov, obiščite //www.quickoffice.com/webinars/.

O Quickoffice
Quickoffice je vodilna v svetu pri zagotavljanju programske opreme za mobilne pisarniške produkte in rešitev za mobilne naprave. Robusten paket izdelkov vključuje vodilni pametni pisarniški program, Quickoffice® Premier, svojo infrastrukturo za vsebinsko preoblikovanje (CTS) in Bitflash® Rich Media Engine. Quickoffice Premier je nagrajena aplikacija za pametne telefone, ki omogoča gledanje in urejanje dokumentov Microsoft® Office v več kot 47 jezikih. Programska oprema se na leto odda na desetine milijonov naprav za pametne telefone kot rešitev na napravi. Infrastruktura odjemalca / strežnika CTS ponuja omrežje, ki je kadarkoli in kjerkoli dostop do digitalne vsebine in gledanja v visoki ločljivosti te vsebine. Motor Bitflash Rich Media je najvišji SVG-T motor v industriji, ki zagotavlja bogate uporabniške izkušnje na več kot 300M mobilnih napravah po vsem svetu. Platforme, ki jih podpira Quickoffice, vključujejo Symbian®, Palm®, Blackberry®, iPhone® in Android. Družba Quickoffice Inc. s sedežem v Dallasu ima sedež v Londonu, Ottawi in Sankt Peterburgu v Rusiji.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.quickoffice.com, twitter.com/quickoffice in na Facebooku: //www.facebook.com/pages/Quickoffice/80930822730

Pritisnite Kontakt za Quickoffice:
Katie Eakins / Amy Robinson
LEWIS PR za Quickoffice
619-677-2700
[email protected]

Quickoffice je blagovna znamka podjetja Quickoffice, Inc. Vse ostale blagovne znamke so last njihovih imetnikov.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here