Prosti brskalni triki v mobilnih omrežjih

Vsakdo, ki je seznanjen z mobilnim internetnim terenom v Nigeriji, se mora zavedati številnih brezplačnih trikov v brskalniku v obtoku.

Začelo se je nedolžno pred leti z enim ali dvema posameznikom, ki so se pojavili na vrzeli v nastavitvah ene ali več GSM omrežij in so se preprosto vozili, da bi uživali v brezplačni internetni povezavi, ki so jih dale na voljo. Nato se je razvil v namerno in podrobno lov na te vrzeli, danes pa je ogromna industrija. Pojdite na Nairaland.com in si oglejte, kako ta pojav postane razširjen in globok.

Zdi se, da "lovci na glave" najdejo novo vrzel, takoj ko obstoječi blokira kateri koli zadevni operater. Lovci na podlagi nagrade opozarjajo na "visoke internetne tarife" ali "nepravičnost izvajalcev" kot utemeljitev svojih dejanj. Ta tema bom zapustila med njimi in omrežnimi operaterji.

Vendar pa ne morem pomagati, ampak se sprašujem, kako neproduktivno je odnos mnogih brezplačnih brskalnikov odvisnikov. Eden bi imel, čeprav bi imeli dostop do brezplačne uporabe interneta spodbuditi naročnike, da izkoristijo ogromne vire interneta za lasten razvoj. Toda večina se zdi, da zgolj zapravlja pristranost pri prenosih, takojšnjem sporočanju, družabnih omrežjih in osebnih e-poštnih sporočilih. Čeprav sem prepričan, da bi obstajal nekaj razumnih uporabnikov, ki dajejo prost dostop do ciljev samega, akademskega in gospodarskega razvoja, je veliko prostega čiščenja pogosto brezvredna dejavnost.

Leta brezplačnega brskanja in zelo malo za prikaz. Sramota, za državo, ki potrebuje veliko razvoja.

Prav tako se glasi: Nokia N900 dobi Android 2.2 (Froyo) pred mnogimi droidi

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here