Štiri prednosti Android OS-a nad iOS-om


Moram povedati vnaprej, da ima vsak operacijski sistem svojo edinstveno prodajno točko (USP). Nekdo naredi nekaj stvari bolje kot drugi. Z mojega lastnega vidika spodaj so štiri funkcije platforme Android nad iOS:

  • Budget Conscious: Od prihoda operacijskega sistema Android OS je veliko ljudi imelo privilegiran prenos pametnega telefona. Predstavljajte si, da prodaja pametnih telefonov za 10.000 nairov. Do zdaj je Android samo to priložnost. Prosim, preberite mojo prejšnjo objavo, da se prepričate v napravo Android, na katero mislim. Po drugi strani pa najcenejša naprava iOS stane precej nad 10.000 nairov. Poleg tega smo v zadnjem času slišali toliko proizvajalcev, ki napovedujejo svoje nizko-proračunske naprave Android (veliko jih bo stalo okoli 100 USD).
  • Začetni zaslon: ta funkcija omogoča, da je Android zelo dober zame. Vse naprave Android imajo prilagodljiv začetni zaslon. Zagotavlja informacije neposredno prek pripomočkov. To pomeni, da vam ni treba zagnati aplikacije, preden imate dostop do nekaterih informacij, ki jih ponuja. Na primer, imam v napravi pripomoček Facebook, ki sem ga dodal na začetni zaslon. S tem ne potrebujem aplikacije za zagon programa Facebook. Vse kar moram storiti je, da se pomaknem nazaj domov in ujemi vse moje posodobitve. Ta funkcija ni na iOS.
  • Obvestila: Druga odlična vgrajena prednost platforme Android preko iOS je povezana z prikazom obvestil. Adroid vam na vrhu zaslona prikaže vrstico z obvestili. To vrstico lahko potegnete navzdol, da dobite dostop do več podrobnosti. Obvestila o iOS-u niso tako čudovita, kot to, ker na zaslonu navadno prikaže obvestila. Čeprav je ta nastavitev spremenjena v iOS5, bo dolgo ne bo prednost.
  • Izbira strojne opreme: poleg številnih izjemnih prednosti operacijskega sistema Android daje svoji fanbazi široko izbiro strojne opreme za številne proizvajalce. To pomeni, da obstaja Android za vse vrste - samo na dotik, QWERTY sandy barvo in drsnik QWERTY. Kar se tiče iOS-a, je samo njegov touchscreen in reči ne za strojno opremo Apple pomeni do konca v iOS.
Preberite tudi: Štirje ekipi sta za polfinale Etisalat FC Barcelona U-17 Tourney

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here