Sledite Svetovnemu prvenstvu na vašem mobilnem telefonu

Svetovno prvenstvo v nogometu 2010 je tukaj in prvič, da ta prestižni dogodek drži na afriški celini. Nigerija je nogometna ljubiteljska država in največji mobilni trg na celini.

Kot tak, sem mislil, da bi bilo zabavno in informativno sestaviti seznam brezplačnih avtocest, ki uporabnikom mobilnih naprav pomagajo pri sledenju FIFA svetovnega prvenstva 2010 v Južni Afriki.

Tukaj je moj hitri seznam:
BlackBerry - Poišči in sledi SA
Ostanite na vrhu najnovejših rezultatov, novic in urnikov ter odločanja o hotelih, restavracijah, prevozih in drugih storitvah med svetovnim prvenstvom.

Prenesite iz aplikacije BlackBerry AppWorld

Maemo & Symbian S60 5th - Pelota Widget
Pelota je pripomoček za naprave Nokia N900 in Symbian 5. naprave, ki prikazuje življenje na svetovnem prvenstvu v nogometu Južne Afrike 2010. S tem bomo lahko vedeli o tekočih rezultatih tekme, ki se dogajajo. Vsak cilj, ki se zgodi, vam pisk in vibracije kažejo na cilj.

- Prenesite na svoj N900
- Prenesi za Symbian S60 v5

iOS - ESPN FIFA World Cup 2010 App za iPhone
To je brezplačna aplikacija, ki vam omogoča, da izberete svojo najljubšo ekipo s seznama izbir na začetnem zaslonu. Nato boste redno obveščeni o vseh najnovejših informacijah, povezanih s to ekipo, vključno z živo novico na dnu zaslona.

Prenesi iz iTunes

Windows Mobile - World Cup 2010 aplikacija za Windows Mobile

Dostopajte do podrobnih informacij o vseh 64 tekmah, ki jih lahko pregledujete po skupinah, datumu ali igri. Položaji 32 ekip v vsaki skupini. 8 Podrobnosti o skupini in grafikon za izklop.

Preberite tudi: Nokia Asha 501 brez predvajanja in predogleda

Združljiv z operacijskimi sistemi Windows Mobile Pocket PC 5, 6, 6.1 na dotik in zahteva .NET Compact Framework 3.5

- Prenesite s strani razvijalca
- Mobilni prenosen prenos

Aplikacija Android - 2010 za svetovno prvenstvo v Androidu
Oglejte si razpored, koledar v lokalnem času, opomnik, rezultate v realnem času, statistične podatke o ekipi, komentarje in novice o FIFA svetovnem prvenstvu v Južni Afriki 2010 na mobilnih telefonih s programom World Cup 2010 za Android.

Prenesite iz trgovine Android Market. Ime paketa: com.luke.worldcup2010

Na žalost nisem mogel najti nobenih aplikacij za uporabnike java / J2ME in Symbian S60 v3. Če veste, prosimo, objavite v razdelku z komentarji. Zgornji seznam ni niti izčrpen. Če poznate druge aplikacije, ki lahko uporabnikom Android, BlackBerry, Maemo, iOS, Symbian in Windows Mobile omogočijo, da ostanejo na vrhu novic in informacij iz mundiala, odjavite se!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here