Sledite mi ali počakajte ....

Verjetno veste o tem neumornem trendu na Cvrkutati. Nekdo tweets na vas, "Sledi nazaj", tako kot je bilo nekaj rojstne pravice zahtevati. No, ta socialna medijska nesmisla je šla samo s Twitterja in zdaj prevzema spletne strani. Da; spletne strani. V zadnjih nekaj tednih sem naletel na peščico spletnih strani (vsi njihovi blogi), ki zdaj zahtevajo sledenje družbenih medijev. Evo, kako deluje:

Ko obiščete spletno mesto, se stran, ki jo želite naložiti v ozadje, vendar neobičajen dostop do pojavnih blokov, prikaže sporočilo v tej obliki: " Sledite Yada-yadi ... .. Daj ali čakaj sekunde ." Možnosti da se delijo na Facebook, Google+ in Twitter so prikazani na pojavnem oknu. Tukaj je posnetek zaslona:

Nekajkrat, to čakanje je bilo večno, in sem pustil spletno stran v frustracije. Upoštevajte, da pojavno okno nima gumba »Zapri«. Nekajkrat, po nenavadno dolgem počakanju nekaj minut, sem se lahko znebil pop-upa. Kdor je prišel s to idejo, nas želi vrniti v dneve frustrirajočih izkušenj na spletu.

Torej, moram biti nekdo, ki me zanima, ker želim prebrati članek. Najprej naj najprej preberem članek, preden lahko ugotovim, ali greste v smer, v katero bi rad hodil z vami. Neumni ljudje. Kot pravimo v Pidginu: »Ne bodite sile sile!«

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here