Leteči avtomobili so končno tukaj: poglejte, koliko stanejo

Če živite v Lagosu, je zelo verjetno, da ste se znašli v težkem prometu. Tisti, ki vas zapustijo na koncu, ste sami, ki si želijo leteči avto. Z veseljem vam sporočam, da so končno tukaj leteči avtomobili. PALC Liberty Flying Car je prvi komercialno na voljo leteči avto, in gre za težko 400.000 $.

Prvih 90 enot bo označeno kot Pioneer izdaje. Imeli bodo posebne podrobnosti o zunanjosti in notranjosti ter funkcije, kot je ogrevanje. Ta prvi niz bo stalo 599.000 dolarjev. Po tem se bo standardni model razvil. V sporočilu za javnost je Robert Dingemanse, direktor PAL-V, povedal naslednje:

"PAL-V se je namerno odločil za inženiring, načrtovanje in izgradnjo letečega avtomobila z dokazanimi tehnologijami in v celoti skladen z obstoječimi predpisi", so sporočili iz družbe v sporočilu za javnost danes. "To vodi do prvega datuma dobave izdelka, ki je realen in neposreden."

"Po dolgih letih trdega dela in premagovanju tehničnih in kvalifikacijskih izzivov je naša ekipa uspela ustvariti inovativen leteči avto, ki ustreza obstoječim varnostnim standardom, ki so jih določili regulativni organi po vsem svetu"

Za vožnjo ali letenje tega vozila lastnik potrebuje dovoljenje za vožnjo in letenje. PAL-V Liberty Flying avtomobil doseže največjo hitrost 100 km / h na cesti, medtem ko v zraku leti na 112 km / h. V zraku lahko pospeši z 0-62 mph v manj kot 9 sekundah.

Nizozemski proizvajalec, PAL-V, zdaj sprejema naročila za ta leteči avto, dostava pa se bo začela konec naslednjega leta. Pričakuje se, da bo povpraševanje po tem avtomobilu začelo v Severni Ameriki. Kaj misliš o letalu? Tukaj je predstavitveni video tega avtomobila v akciji:

Preberite tudi: Kako uživati ​​250% bonus na Etisalat Network

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here