Popravi: AppWorld ne dela na Blackberry 9300 3G

Član ekipe Mobility Nigeria je nedavno dobil Blackberry 99300 3G Curve. Poskusili, kot smo mi, nismo mogli najti ikone Blackberry AppWorld na napravi. Da bi stvari poslabšale, ko smo poskušali prenesti in namestiti AppWorld na 9300, smo dobili napako » naprava ni podprta «.

Sčasoma smo preprosto zaključili, da nekatere naprave Blackberry ne podpirajo aplikacije Blackberry AppWorld - 9300 3G krivulja je primer v točki.

Vendar pa je sledilec na Cvrkutati, @ cafeduluv, poslal na naslednji nasvet:

@mobilityblog Na koncu sem ugotovil, kako namestiti svet aplikacij na 9300. Morate odstraniti aplikacijo AppWorld 1.0 (ki se ne prikaže na vašem osnovnem zaslonu), tako da odprete Option - Applications - izberite "Addon" iz spustnega seznama. Prikazali boste seznam vseh dodatkov, vključno z AppWorld. Izbrišite / odstranite, nato pa znova zaženite.

Je konica delovala? Da; To je storil. V nekaj minutah smo namestili aplikacijo AppWorld na 9300 3G Curve. Seveda smo se odločili deliti.

V bistvu izbrišite starejšo, nameščeno različico in namestite novejšo različico na svoje mesto. Če imate napravo Blackberry in ne morete najti ali namestiti aplikacije AppWorld na njej, sledite temu samemu nasvetu.

Konica klobuka do: @cafedeluv

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here