Fitbit se zdi, da bo umbil z mislimi z Fitbitom

Vsi vemo, da je Fitbit kot podjetje, ki se osredotoča na ohranjanje sposobnosti. Zdaj podjetje prežema v poslovanju smartwatch s svojim najnovejšim izdelkom, Fitbit Ionic. To je prvi pravi pametni čevelj družbe. Seveda se od tega izdelka veliko pričakuje, saj je Fitbit zaostaja pri pametnih ušesih.

Zdaj, o fitbitski jonski. Ura je izdelana iz lahkega aluminijastega ohišja z majhnimi anteni za GPS, Bluetooth in Wi-Fi. Torbica ima koničasto obliko, ki omogoča senzorjem na hrbtni strani naprave udobno stikati zapestje. Na desni strani zaslona sta dva gumba, tretja pa na levi strani zaslona.

Fitbit ionski prikaz je ukrivljena sferična steklena leča. Zdaj ni veliko informacij o natančnih očeh zaslona, ​​vendar poročajo, da je resolucija dovolj dobra. Svetlost doseže do 1000 nits. S tem se prepričajte, da zaslon lahko vidite tudi pri neposredni sončni svetlobi.

Ta smartwatch bo stala 299, 95 dolarjev, ko bo izdana oktobra. To bo Fitbit ionsko najdražjo napravo Fitbit. To pomeni, da je ionsko dražje od Apple Watch Series 1, ki stane 269 dolarjev. Vendar pa še vedno ni tako draga kot Apple Watch Series 2.

Lahko bi zagotovo poklicali Fitbit Ionic nadgradnjo na obstoječe izdelke Fitbit, vključno s Fitbit Blaze. Na eni strani ima vgrajen sledilnik GPS, vodoodpornost, sledenje plavanju in platformo za aplikacije tretjih oseb. Poleg tega Ionic deluje na Fitbit OS, kar družba pravi, je nov standard za sedanje in prihodnje pametne ure. Ta operacijski sistem ponuja popolno podporo za aplikacije drugih ponudnikov. Tudi družba trdi, da bo naprava imela več kot štiri dni baterije, kar bi bilo precej impresivno, se izkaže za resnično.

Prav tako se glasi: Outrage: Clean Master pridobi QuickPic Gallery

V vsakem primeru je Fitbit Ionic odlična naprava, čeprav še ni začela pošiljati. Toda ne moremo zanikati, da ima podjetje močno sledenje, ko gre za strojno opremo. Prav tako obstaja dobra podlaga za podporo za razvijalce na platformi Pebble. Zdaj je še treba videti, ali se ti elementi združi pozitivno.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here