Prvi pogled: tableta Vantium m1

Pregledovalna enota tablete Vantium m1 je včeraj prišla v roke. Vantium je 3G-napajalnik Android s 7-palčnim kapacitivnim zaslonom. Deluje na procesorju 1, 5 GHz in je opremljen z 512 MB (RAM), 8 GB notranjega pomnilnika in microSD Slotom, med drugimi dobroti. Pomembno je omeniti, da obstaja tudi vrata HDMI.

Eden od njenih izjemnih lastnosti je USB-on-the-go podpora, ki vam omogoča, da priključite vaš USB bliskovni pogon, kot tudi uporabite USB ključ za omrežja GSM in CDMA. Lepo. Zelo lepo. Vendar tukaj ni Bluetootha. Ali bom to zamudil? Boste morali počakati na moj podroben pregled.

Kapacitivni zaslon je prijeten. Ločljivost je 800 × 480 slikovnih pik. Tam je baterija 4000 mAh. Zaradi vgrajene kartice SIM m1 podpira telefonske klice in SMS ter GPRS, EDGE, 3G in 3.5G mobilni internet.

Pakiranje je zelo lepo in privlačno. V polju so naslednji elementi:

  1. mini-USB kabel
  2. USB adapter
  3. Polnilec z ustnicami
  4. 3.5mm slušalke
  5. Uporabniški priročnik - zelo obsežen, kot bom podrobno opisal v svojem pregledu

Izgradnja kakovosti m1 je dobra in doslej izgleda kot obetaven pripomoček. Na hrbtni strani je kamera z 2 milijoni slikovnih pik. Obstaja tudi kamere z ločljivostjo 0, 3 milijona pik.

Napajanje m1 vam daje zelo lep animirani zaporedni zagon.

Vantium m1 ima zalogo Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich. Običajni osumljenci so tam, skupaj z veliko vnaprej nameščenimi aplikacijami.

Prvi vtisi so bili do sedaj dobri. Kot vedno bom objavil pregled, potem ko ga bom uporabil za nekaj časa.

Prosimo, preberite tudi: Kako ustaviti samodejno obnavljanje podatkovnega načrta programa Etisalat

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here