Prvi vtisi - Nokia 808 PureView

To je bilo približno 48 ur, odkar je Nokia 808 PureView prišel v moje roke. Moja enota je črna, zato je v bistvu tisto, kar imamo tukaj, črna plošča z izboklino na zgornjem delu hrbta, kjer se nahaja ogromna kamera s 41 milijoni slikovnih pik. 808 PureView je plastičen, toda zaradi teže se zdi trdna v roki. Tehta 169 gm. S 4-palčnim zaslonom HTC One X je 4-palčni zaslon PureView takoj videti majhen. To je razumljivo.

Zaslon
4-palčni zaslon AMOLED je v resoluciji le 360 ​​x 640 slikovnih pik, tehnologija Nokia ClearBlack pa je tako dobra, da nizka ločljivost ne vpliva na kakovost slike. Tukaj sem HTC One X (720 x 1280 pik), da jih primerjam, in sem si vzel čas za povečavo v iste slike na obeh napravah, da bi imeli podroben videz. Do zdaj nisem naletel na nobeno slikovno piko na zaslonu z nižjo resolucijo Nokia.

Posodobitev programske opreme Nokia Belle Feature Pack 2
Posodobitev Nokia Belle FP2 me je čakala, ko sem prvič obiskala spletno mesto na 808 in sem takoj posodobila. Bila je 15-MB datoteka Over-the-Air (OTA), in je bila storjena v nobenem trenutku. Še podrobneje bom podrobneje opisal operacijski sistem in uporabniški vmesnik. Vendar pa za zdaj, 808 teče gladko in uporabniški vmesnik je precej prijazen in ažuren.

Prenos stikov, pošte in koledarja
Kakorkoli, moral sem nastaviti 808 za uporabo. Prvi korak zame s katero koli novo napravo je vedno, da dobim moja pošta, stike in koledar. Nastavitev Microsoft Exchange za upravljanje mojih e-poštnih sporočil, stikov in koledarja na 808 je bila preprosta pita. Vse, kar je v tem oddelku, je delalo, kot bi moralo, in ni izdalo nobenih vprašanj.

Preberite tudi: Win OUKITEL K6000 Plus v tem #MobilityGiveaway

Moje aplikacije
Naslednja faza urejanja z 808 je bila, da jo nastavim za uporabo kot moj dnevni pametni telefon. To pomeni, da morajo biti aplikacije za moje bistvene storitve in dejavnosti na voljo. To je bila odločitev, ali bi dejansko lahko razmislila o sprejetju 808 kot dnevnega voznika ali ne. Tukaj so aplikacije v tej kategoriji in zdaj delam na svoji enoti:

E-pošta: Vgrajena
WordPress: CutePress
Twitter: Tweetian
LinkedIn: uradna aplikacija
Slovar: Vgrajen
WhatsApp: uradna aplikacija
DropBox: CuteBox
Glasbeni predvajalnik: Vgrajen
Spletni brskalnik: vgrajen
Kamera: vgrajena

Ni bilo veliko, da bi našli in namestili zgoraj navedene aplikacije, in v kratkem času sem bil v vsakodnevnem toku s svojo glavno kartico znotraj Nokia 808.

Nalaganje moje glasbe
Imam mobilno glasbeno knjižnico z več kot 700 skladbami, ki morajo biti v glavnem pametnem telefonu. Pridobivanje teh datotek do 808 je bilo vetrično. V USB-kabel sem jo priključil v USB-kabel preko USB kabla in kopiral vse v nekaj minutah. Kot sem že komentiral, glasnost in kakovost zvoka na 808 sta odlična in veliko boljša od trenutnega pametnega telefona, HTC One X ponuja.

Kopiranje vseh vrst datotek na 808 deluje na enak način, kot sem zgoraj kopiral moje glasbene datoteke. Plus lahko uporabite tudi storitev Cloud, kot je DropBox, da premaknete datoteke v napravo in iz nje.

Nišni pametni telefon
Ključ do razumevanja 808 PureView je videti, kako se trži kot kamero osredotočen pametni telefon. To ni glavna naprava. To ni namenjeno povprečnemu uporabniku. V nasprotju s sliko, ki bi jo nekateri tudi želeli slikati, ni namenjena profesionalnim fotografom. Usmerjen je na fotografske navdušence. Preprosto.

Prav tako se glasi: Povečajte svojo intelektualno moč s WhizAppom

Zdi se mi, da to zanimivo delo kot fotografski navdušenec zadovolji moje potrebe, čeprav sem lahko le ob koncu obdobja pregleda prepričan.

Sklepi
48 ur ni dovolj dolgo, da pripravi trdne zaključke o pakiranem pametnem telefonu, kot je Nokia 808, vendar mi je že všeč, ker še ni razočaral. To je bil dober začetek z 808 PureView, vendar kot vedno ga bom postavil skozi svoje korake v daljšem časovnem obdobju, preden bom pripravil končne sklepe o tem.

Medtem bom ta vikend zabaval s tem otrokom in upam, da vam lahko prinesem nekaj lepih ksenonovih posnetkov ljudi, ki so vstali. Obljublja, da je zabavno!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here