Prvo generacijo Nokia Lumia pridejo po zabavi

Nokia je napovedala razpoložljivost prve generacije Lumias v Nigeriji. Moja takojšnja reakcija je bila: "Ali se šališ?" To je še vedno moja reakcija. Prepričan sem, da se moram jutri prebuditi, to bi bilo še vedno moja reakcija.

Torej, ti telefoni so tukaj približno eno leto po začetku. Kmalu po tem, ko so celo navdušenci Windows Phone utrujeni od čakanja. V času, ko nima smisla, da jih uvajamo.

Da; ni smiselno, da bi v tem trenutku predstavljali prvo generacijo Lumia na kateri koli trg.

Če gre za konkurenčnost, niso konkurenčni. Večina konkurence ponujajo uporabnikom še več udarcev, kot jih naredi prva generacija Lumija. Obstaja tudi dejstvo, da so veliko boljša druga generacija za vogalom. Če bi moral priporočiti Windows Phone, bi rekel, da pridržujem za Lumia 920 ali 820.

Če je cena, bi rekla vsakomur: "Obstajajo cenejši pametni telefoni iz konkurence, ki vam ponujajo več. Veliko več. Od njih vzemite kramp. "

Zakaj natančno priporočam Lumia 900, 800, 710 ali 610 v tem trenutku? Iskreno ne najdem nobenega dobrega razloga. Ni hype, ni vrednost, ni cena. Nokia obdrži stvari. Morda je edini razlog, zakaj prva generacija Lumiasa prinaša na te dele zdaj, da ima družba Nokia neprodane zaloge iz njihove severnoameriške kampanje in vedo, da iz istih razlogov, ki sem jih navedel zgoraj, te relikvije ne bodo več prodale tam. "Vrzi jih na krvave nigerijske pankreže. Vse bo kupil. "

Preberite tudi: Vse, kar morate vedeti o Androidu L

Oprosti; ne bomo. Stran za Windows Phone 7 je končana.

Ampak potem, če morate kupiti Lumijo. Če bo tvoje življenje razpadlo, če ga ne dobiš zdaj, tam. Bodite Nokiin gost in pojdite na eno od teh relikvij.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here