Posodobitev strojne programske opreme za Samsung Galaxy Tab

Med vikendom sem uspešno posodobila vdelano programsko opremo na svojem Samsung Galaxy Tab na najnovejšo različico. Ne, to ni različica za Android 2.3 (Gingerbread). Vem, da to išče večina lastnikov Galaxy Tab. Na žalost to ni kar imam.

Vendar je treba povedati, da je posodobitev zelo dobrodošla. Kot navada, vedno in zdaj priključim svojo tablico na računalnik in zaženem Samsung Kies, da vidim, ali je na kartici na voljo posodobitev. V nedeljo zvečer, ko sem povezal jeziček z računalnikom, sem dobil takojšnje obvestilo, da je na voljo moja posodobitev vdelane programske opreme za mojo kartico. Poziv je pred posodobitvijo pokazal mojo verzijo firmwarea: JJ1 / PHONE: JI4 / CSC: JK3 (ECT) in najnovejšo različico za posodobitev kot PDA: JMS / PHONE: JM2 / CSC: JM5 (ECT).

Kliknil sem na gumb za posodobitev in jeziček je posodobljen na najnovejšo različico. Ko se je tablični računalnik ponovno zagnal, sem najprej opazil, da je bil splošni prikaz tabulatorja čistejši in bolj gladek. Barve, uporabljene v menijskem vmesniku različnih vgrajenih aplikacij, so bile lažje, zaradi česar sem se počutil, kot da sem sodeloval z drugo napravo. Drug vidik vizualnega izboljšanja, ki je prišel z nadgradnjo, je prikazan na tipkovnici QWERTY na zaslonu.

Poleg kozmetike je posodobitev prinesla dodatne funkcije na zavihku. Takoj sem opazil, da je bila z posodobitvijo priložena aplikacija za kalkulator. Vidite, v tabulatorju prvotno ni bilo kalkulatorja (opustitev, ki ni bila smiselna). Prav tako je bilo na seznam funkcij programa Galaxy Tab dodano družabno središče, vendar nisem prepričan, da ga bo kdo uporabil veliko. Po mojem mnenju je besmislen dodatek. Aplikacija za stike je imela obojestransko in dodano funkcionalnost, ki zmanjšuje število korakov, potrebnih za klic.

Preberite tudi: Posodobitve v Nokia načrtih za Symbian

Bilo bi čudovito, če bi se to izvajalo v vseh aplikacijah. Potrebno je preveč korakov, da bi dobili vse, kar je bilo storjeno v sistemu Android, in to je tisto, kar me najbolj razdira glede uporabniškega vmesnika Android.

Kot sem opazil druge spremembe, ki jih prinaša posodobitev, vam bom zagotovo sporočil. Medtem se Galaxy Tab čuti drugače, čeprav bi rad rad videl Gingerbread zdaj.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here