Fire Burning Bright: Innjoo ogenj pregled

Injoo Fire je bil ustanovljen pred nekaj tedni, ko je pred nekaj tedni začel sijoč, kot požar, ki najbolj opeče med nizkimi proračunskimi napravami. Nedvomno je ta naprava najverjetneje najcenejša naprava z 2 GB pomnilnika na trgu. Samo navajanje cene te naprave bi vas lahko spraševalo. Ali je ulov? Zakaj je tako poceni? Ali moram kupiti to napravo?

Najprej si oglejmo njegove ključne značilnosti:

 • 5, 0-palčni zaslon z 960 × 540 slikovnimi pikami (220 PPI).
 • Android 4.4 Kitkat z InnOSom 1.0.
 • Chipset MediaTek MT6592 s Quad-core 1, 3 GHz procesorjem in 2 GB RAM-a.
 • 5MP zadnja kamera z LED bliskavico, število pikslov 2560 x 1920 pikslov in video posnetek 1080p.
 • 5MP prednja kamera, s slikovnimi pikami 2560 x 1920 pikslov in snemanjem videoposnetkov 480p.
 • Popolnoma porazdeljeno 16 GB notranjega pomnilnika (13 GB uporabne).
 • Svetleča obvestilna lučka.
 • Dual SIM podpora, Oba Micro-SIM, 3G preklopljiva.
 • 2500mAh baterija.

Glavne pomanjkljivosti

 • Nizek izhodni izhod.
 • Get je ogreto ob močni uporabi s polnjenjem.

Preberite celotne podrobne specifikacije Innjoo Fire v celoti, naš Innjoo Fire roke in izkušnje s prenašanjem.
Strojna oprema in oblikovanje

Innjoo Fire ima fino kovinsko oblogo okrog njegovih stranic z grobo teksturiranim plastičnim pokrovom, ki nudi zelo dober oprijem. Gumbi za napajanje so na desni strani, medtem ko so gumbi za glasnost na levi. Robovi so zaokroženi. Telefon izgleda lepo in sploh ne izgleda kot ceno. Z dodano lučko za obveščanje, telo in dizajn se prilegajo.

Programska oprema in prikaz

Tukaj imamo ločljivost 960 × 540 pikslov s 220 ppi, kar ni posebej slabo glede na ceno. Čitljivost na sončno svetlobo je tukaj slaba, kot pri primeru na podobnih cenah. Innjoo Fire vodi Inn UI, ki je sestavljen iz lansirnika Inn in nekaj aplikacij Inn. Zaženite Android različico 4.4 Kit Kat, programska oprema je bila tweaked z nekaj subtilnih koristnih funkcij, kot so prilagoditve za različne tokove toka, Double Tap to Wake in nekaj drugih kul kontrolnih funkcij. Notranji pomnilnik 16 GB je bil popolnoma razdeljen s 13 GB uporabnega, preverili smo tudi, da je bil RAM dejansko 2 GB (glej sliko).

Prav tako se glasi: VLC za Android prenese novo posodobitev z izboljšavami

Kamera

Innjoo Fire ima 5MP zadnjo kamero z bliskavico in 5MP spredaj. Zadnja kamera sprejme dostojne slike tako v svetlih kot tudi na temnih mestih. Bliskavica je dokaj dobra za to, kar je vredno, medtem ko je fotoaparat selfie kristalno čist, čeprav ne pokriva širokega kota.

Multimedija

Zvočnik Innjoo Fire proizvaja zvoke v majhnih količinah. To je veljalo tudi za Innjoo One. Če je to pomembno za vas, poiščite zmogljiv predvajalnik glasbe z izenačevalci ali namestite Viper4Android ali še bolje, korenite in utripajte v Dolby Digitalu. Predvajanje videoposnetkov je v redu, pri čemer se uporablja skoraj vsak format datoteke. Imela je tudi dobre kotove gledanja.

Večopravilnost / uspešnost

Innjoo Fire je opremljen s procesorjem Quad Core 1.3GHz. Aplikacije se izvajajo precej gladke, kot na telefonih Android s podobnimi specifikacijami. Zdaj je dober del, ta tip obravnava večopravilnost kot šef - aplikacije se ne bodo nikoli zaprle. Odprite 5, 6, 7 aplikacij, zmanjšajte vse, vrnite se in vsi so še vedno tako, kot ste jih pustili. Spominja me na simbijske dni večopravilnosti. Spodaj so podani rezultati AnTuTu in kvadrant.

Življenjska doba baterije
Baterija 2500 mAh vas tukaj ves čas dnevne blagovne uporabe. Pri stalni 3G in težki stiskanju smo lahko odzvali 10 ur (glej sliko). Dodatna 3 ure so bila v stanju pripravljenosti.


Razno

Innjoo Fire ima opozorilne luči, ki sijočejo, ko bunate, Double Tap to Wake in druge kul poteze. Uporabniški vmesnik, še posebej na vrstici za obveščanje, je precej bland, bolj kot v operacijskem sistemu Android Jelly Bean. Tukaj je glasni zvok, ki je glasen in jasno slišen. Ta naprava postane zelo topla, kadar jo med polnjenjem močno uporabljate.

Preberite tudi: Kako narediti Airtel modem hitrejši [humor]

Končne besede

Dno segmenta telefona je, kjer so številke in Innjoo je naredil ogromne korake za zajemanje teh številk. Natečaj na spodnjem delu postane bolj dinamičen, a Innjoo Fire predstavlja najbolj bleščeče svetlobe. Z 2 GB RAM-a (večopravilnostna nirvana), 16 GB vgrajenega pomnilnika in 5-megapajnilno kamero za selfije, Innjoo Fire očitno prah Infinix Hot kot najboljši pametni telefon na trgu. Če iščete najboljše očala po najcenejših možnih cenah, potem poglejte v ta del.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here