Končno! Vabila za nakup naprav OnePlus ne potrebujejo več

Zapomni si, kdaj je novi OEM prišel iz Kitajske - OnePlus. Sprožili so OnePlus One in jih prodajali z vabilom. Povabljeni sistem jim je pomagal nadzirati inventar in upravljati stroške. To so prisiljene navijače počakali več mesecev, preden so lahko kupili napravo. To se je končalo.

V forumski objavi je CEO One Plus, Carl Pei, napovedal, da podjetje ne bo več uporabljalo sistema povabil za prodajo svojih naprav.

Oddajamo OnePlus 3 brez povabila, takoj od dneva zagona. Poleg tega so vabila za vedno izgubljena prihodnja izdaja izdelkov OnePlus.

Ne glede na to pa je sistem povabila omogočil, da smo obsegali naše poslovanje in obvladovali tveganja, ki nam pomagajo, da postanemo bolj trajnostni.

Z OnePlus 3 se uradno pozdravljamo z vabilom. To je velik korak za nas kot podjetje, naši oboževalci in kolegi tech navdušenci. Po tem, ko je v zadnjih dveh letih pošiljal milijone povabil, je težko ne moremo razmišljati o zgodnjih dnevih in kako daleč smo prišli.

Ponosni smo, da smo dosegli točko, kjer smo prepričani, da bo naša nova naprava na voljo brez vabil od prvega dne.

Pravzaprav so govorice, da ima OnePlus 1 milijon enot na zalogi, ki se pripravljajo na pristanek 14. junija letos. Poglejmo, kako je to za njih.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here