Končno! Windows 10 je uradno na voljo brezplačno v 190 državah


Razkritje operacijskega sistema Windows 10 v septembru je začelo novo obdobje operacijskega sistema Windows z vizijo ustvarjanja ene platforme, ene trgovine in enake izkušnje v vseh vrstah naprav, od največjih zaslonov do spleta brez zaslona. Program Windows Insider, ki ga je podprlo več kot 5 milijonov uporabnikov, je priskrbel povratne informacije in bo ponudil Windows 10 kot brezplačno nadgradnjo na pristne uporabnike operacijskih sistemov Windows 7, Windows 8.1 in Windows Phone 8.1.

V mesecih smo videli odrezke funkcij sistema Windows 10 na osebnih računalnikih, tabličnih računalnikih, telefonih in celo Raspberry Pi, z novimi tehnologijami, kot so Microsoft Edge, Cortana, Continuum in Windows Hello. Danes je Windows 10 uradna in je na voljo v 190 državah. S poudarjanjem, da so ključne značilnosti:

1.) Hitrejši in znani :

 • Še vedno dobite znano Start Menu, opravilno vrstico in namizje. Potem dodajte Live Tiles, da zagotovite pretakanje po vaši izbiri posodobitve.
 • Novi operacijski sistem Windows 10 je zasnovan tako, da je združljiv s strojno opremo, programsko opremo in zunanjimi napravami, ki jih že imate, in brezplačnimi posodobitvami, kot je običajno, da bi preverili.
 • OneDrive je prisoten tudi za spletno shranjevanje in enostavno skupno rabo datotek v napravah.

2.) Dodatna varnost :

 • Izboljšan Windows Defender in Smart Screen za zaščito pred virusi, zlonamerno programsko opremo in lažnim predstavljanjem.
 • Windows Hello je na voljo tudi za hitro in varno geslo za prijavo (odvisno od strojne opreme).

3) bolj osebno in bolj produktivno :

 • Metode za vnos glasu, pisala in kretnje, ki vam omogočajo, da bolj naravno delate z računalnikom.
 • Nove Office Mobile aplikacije v operacijskem sistemu Windows 10 - Word, Excel, PowerPoint in One Note - na voljo v trgovini Windows. FullName OneNote je opremljen z operacijskim sistemom Windows 10 za potrebe digitalnega zapisovanja. Prihajajoče namizne aplikacije Office (Office 2016) tudi upajo, da bodo ponudile najbogatejše izkušnje za profesionalno ustvarjanje vsebin.
 • Cortana je na voljo, kar olajša iskanje pravilnih informacij ob pravem času (na voljo na izbranih trgih).
 • Preprosto preklopljanje aplikacij s prikazom Snap in opravilom.
 • Kontinuum za optimiziranje aplikacij in čudovito doživetje v načinu dotika in namizja.
Preberite tudi: Najboljši pametni telefon Android QWERTY V novembru 2013

4) Nove aplikacije in storitve :

 • Windows 10 ima nov hiter brskalnik Microsoft Edge za hitro brskanje, branje in skupno rabo spletnih strani.
 • Aplikacija Xbox je integrirana v Windows 10, da povežete prijatelje, igre in dosežke v napravah Xbox One in Windows 10.
 • Dodatna telefonska aplikacija za telefone iPhone, Androids in Windows bo na voljo za brezhibno delo z vašo napravo Windows.
 • Vgrajene aplikacije za zabavo in produktivnost, vključno s fotografijami, Zemljevidi (Nova glasbena aplikacija Microsoft) Groove in Filmi in TV.

Windows 10 za podjetja
Novi operacijski sistem Windows 10 za podjetja je pripravljen za korporacijske namestitve. Ponuditi podjetja zaščito pred sodobnimi kibernetskimi napadi. Zmožnost nadzora frekvence posodobitev in izbire funkcij / funkcij, primernih za vsako skupino zaposlenih. Več informacij za poslovne uporabnike je na voljo tukaj.

Nova univerzalna trgovina in aplikacije

Nova trgovina Windows se odpre danes in zdaj sprejema nove aplikacije za Windows 10. Trgovina Windows ponuja priljubljene brezplačne in plačljive programe, igre, filme, televizijske oddaje in najnovejšo glasbo, ki delujejo v vseh napravah Windows 10. V novi trgovini lahko Cortana uporabljate za nadzorovanje aplikacij z glasom in prejemanje obvestil v realnem času v ploščicah aplikacije, Microsoft pa potrdi vse vsebine v trgovini, da bi pripomogle k varnejši napravi.

Okno 10 SDK je na voljo razvijalcem, ki se začnejo danes pozneje. Več informacij o najnovejših orodjih za razvijalce za Windows 10 je na voljo tukaj.

Nadgradnja na Windows 10
Po milijonih rezervacij bo novi Windows 10 potekal v fazah, ki bodo pomagale upravljati povpraševanje.
Nadgradnja na Windows 10 je enostavna za originalne Windows 7 ali Windows 8.1 računalnike ali tablične računalnike. Za podjetja Business, Enterprise, Windows 10, ki imajo licenco za količino, lahko začnejo nadgraditi od 1. avgusta.

Prav tako se glasi: Microsoft napoveduje Xbox One X, ki prihaja v novembru

Izdelki od zdaj naprej bodo začeli napolniti svoje nove naprave z operacijskim sistemom Windows 10. Windows Insiders, ki že izvajajo gradnjo 10240, imajo že najnovejši Windows 10. Vse, kar potrebujejo, je, da preverite Windows Update in poskrbite, da bodo imeli vse zadnje posodobitve. Prav tako lahko kliknete tukaj za nadgradnjo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here