Končno lahko kopiramo besedilo iz spletnih strani v mobilni napravi

Dennis Bournique v podjetju WapReview je predstavil novice o rešitvi za kopiranje besedila s spletnih strani med brskanjem po mobilnih napravah. Pozno odsotnost funkcije kopiranja besedila na večini mobilnih brskalnikov je bila bolečina v vratu, da jih uporabljamo za resno poslovanje.

Spomnim se, da je moj častitljiv Nokia 9500 dovolil kopirati besedilo s spletnih strani z uporabo vgrajenega brskalnika. Ampak iz nekega razloga je Nokia napotil nazaj in je zavrnil to izvajanje na S60.

Običajno so telefoni na dotik, kot je Sony Ericsson P1i, kopirali besedilo s spletnih strani vetrično. Ampak, če uporabljate skoraj vse, ki niso zasloni na dotik, so vam ostali zapirani.

Zato je ta odlična rešitev (stop-gap, čeprav) zelo dobrodošla. Po mnenju Dennisa:

Pameten koder, ki gredo z ročajem "Cousinisaac", je našel način kopiranja spletnega besedila, ki je mogoč ne samo v operi mini, temveč tudi z drugimi mobilnimi brskalniki.

Cousinisaac je na mobitol.com ustvaril preprosto spletno obliko, ki omogoča vse. Vnesete URL in Mobitol pridobi besedilo cilja in ga prikaže v urejevalnem besedilu. Če podpira telefon in brskalnik, ki kopira besedilo iz polja za urejanje, ga lahko kopirate iz Mobitola. Mobitol vam omogoča tudi ogled in kopiranje html vira ciljne strani, če želite.

Dobro deluje na telefonu Nokia E90. Tukaj so slike s posnetki:

Zgoraj: Mobitol se je odprl pred katerim koli drugim dejanjem. To je na telefonu Nokia E90, torej širok zaslon.


Zgoraj: Po vklopu v naslov in pritisku na gumb "Pojdi". Vidite lahko besedilo z navedenega naslova, ki se prikaže na področju besedila na dnu strani.

Prav tako se glasi: prevozniki morda grozijo, da blokirajo WhatsApp klice; Poglej to


Zgoraj: z uporabo Ctrl + A je kopirano besedilo označeno in s kopiranjem Ctrl + C za lepljenje v urejevalniku urejevalnika ali v beležnico.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here