Nazadnje se Etisalat pridruži mobilnemu klubu 3G

Pred letom dni smo tukaj objavili, da je bil Etisalat v pogovoru, da pridobi licenco 3G, ki je bila leta 2007 dodeljena Alheri Engineering.

Dobra novica vsem naročnikom Etisalat - vaša mreža ima v svoji kitti coveted licenco 3G in upajmo, da bi morali hitro imeti širokopasovne hitrosti.

Iz novice Vanguard:

EMTS, Etisalat Nigerija, je napovedal dogovorjeni nakup Alheri Mobile Services Limited, hčerinske družbe v skupini Dangote v Lagosu. Alheri Mobile je imetnik licence 3G za Nigerijo. Vodilni viri so povedali, da bo nakup Etisalat Nigerija postal takoj dostopen in v celoti izkoristil licenco 3G v skladu z drugimi treh operaterji GSM v Nigeriji.

Direktor podjetja Etisalat Nigeria, Steven E. Evans, je dejal: "Veseli smo, da pridobimo licenco 3G, kar je bistveni element naših načrtov za nadaljnji razvoj trga mobilnih širokopasovnih povezav v Nigeriji.
Močno smo poudarili, da ponudimo podatkovne storitve vsem našim strankam od začetka, tako da omogočimo rob na vseh naših celičnih lokacijah po vsej Nigeriji. Zdaj z 3G lahko še naprej razvijamo portfelj za prenos podatkov in mobilnih širokopasovnih storitev ter svojim strankam ponujamo še višje ravni storitev. V Nigeriji je povpraševanje po širokopasovnem omrežju in nameravamo biti vodilni pri izpolnjevanju tega vprašanja. "

Tukaj je več konkurence za druge GSM operaterje, ki že uporabljajo omrežja 3G, in še posebej Airtel, katerega pokritost 3G je bila zelo omejena.

Celotna novica: v dveh letih delovanja Etisalat Nigeria pridobi licenco 3G

Prav tako se glasi: Moda: Handy Pink Case za BlackBerry 9320 Curve

Zahvaljujoč Kevenu za konico.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here