Značilnosti Android različice 2.2 Froyo

Z izdajo različice 2.2 različice 2.2 (vzdevek Froyo) je mobilni operacijski sistem naredil še en pomemben korak v svojem procesu zorenja. Tukaj je seznam nekaterih funkcij, ki so bile dodane v tej izdaji:

 1. Glasovno klicanje prek povezave Bluetooth
 2. Sposobnost deljenja stikov z drugimi telefoni
 3. Aplikacije lahko zdaj zahtevajo namestitev na skupnem zunanjem pomnilniku (na primer kartici SD)
 4. Aplikacije lahko sodelujejo pri varnostnem kopiranju in obnovitvi podatkov, da zagotovijo, da uporabniki hranijo svoje podatke po ponastavitvi tovarniških izdelkov ali pri zamenjavi naprav
 5. Dostop USB je zdaj na voljo
 6. Izboljšana učinkovitost brskalnika z novim brskalnikom V8 Javascript
 7. Podpora Flash 10.1
 8. Izboljšana varnost in funkcije izmenjave
 9. Gumbi na zaslonu omogočajo enostaven dostop do novega uporabniškega vmesnika za nadzor povečave, bliskavice, belega ravnovesja, geo-označevanja, fokusa in izpostavljenosti
 10. Nekatere naprave lahko pretvorite v prenosno dostopno točko Wi-Fi, ki jo lahko delite z do 8 napravami
 11. Hitrejše preklopljanje aplikacij in bolj gladko delovanje na pomnilniških napravah

V tej izdaji bi rad rad videl prenos Bluetooth in povezovanje Bluetooth, vendar zdaj ne morejo biti daleč. Še vedno je ta izdaja velika. Dodatna možnost namestitve aplikacij na pomnilniško kartico je velika. Samo to pomeni 2, 2. Toda, kot si lahko ogledate, obstaja veliko več kot le to.

Upoštevajte tudi, da zgoraj navedeni seznam ni izčrpen. Navedel sem le tisto, kar verjamem, da bo zanimalo povprečnega uporabnika. Spletna stran Android Developers ima popoln seznam.

Zaljubil sem se v Android, ko sem lani dobil svojo prvo in edino napravo za Android, G1. Toda njena nezrela država je pomenila, da ga ne bi mogla sprejeti, kot bi jo rad imel. Zdaj se to hitro spreminja. Medtem ko sem na njem, to ne pomaga, da Android nima uradne prisotnosti v Nigeriji in zato so naprave težko priti ali nepotrebno draga.

Prav tako se glasi: Razlogi za razočaranje z Microsoftom in operacijskim sistemom Windows Phone

Na primer, Motorola Milestone (aka Droid) je bil na mojem nakupovalnem seznamu, vendar ni bil nikjer viden, ko sem bil nekaj mesecev nazaj nakup pametnega telefona. Čeprav sem prepričan, da sem sčasoma kupil najboljšo napravo za svoje potrebe, imajo na voljo alternativne možnosti za nakupovanje bolj zabavno!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here