Hitri in brezplačni Facebook Mobile Access - še ni za Nigerijce

Danes je začela nova mobilna stran, 0.facebook.com, ki vključuje vse ključne značilnosti Facebooka, vendar je optimizirana za hitrost. Na začetku je na voljo preko več kot 50 mobilnih operaterjev v 45 državah in na ozemljih z ničelnimi stroški za podatke. Tako je; med uporabo nove spletne strani ni podatkov.

Po spletnem dnevniku Facebook je nova spletna stran dve glavni funkciji:

Hitro: 0.facebook.com vključuje vse ključne značilnosti naše standardne mobilne strani m.facebook.com. Uporabniki lahko posodobijo svoj status, si ogledajo svojo vsebino novic, na primer komentirajo objavo, pošiljajo in odgovarjajo na sporočila ali napišejo na zidu svojih prijateljev, tako kot to počnejo na Facebook.com. Namesto fotografij, ki jih je mogoče ogledati na 0.facebook.com, fotografije damo en klik, da ne bodo upočasnili izkušenj. Še vedno si lahko ogledate katere koli fotografije na Facebooku, če želite, vendar bodo veljale vaše redne podatkovne pristojbine.

Brezplačna: Zahvaljujoč mobilnim operaterjem smo sodelovali, ljudje imajo dostop do 0.facebook.com brez kakršnih koli podatkovnih stroškov. Uporaba 0.facebook.com je popolnoma brezplačna. Ljudje bodo plačali samo stroške za podatke, ko si bodo ogledali fotografije, ali ko zapustijo 0.facebook.com, da bi brskali po drugih mobilnih spletnih mestih. Ko kliknejo za ogled fotografije ali brskanje po drugi strani za mobilne naprave, se prikaže stran za obvestila, ki potrjuje, da bodo zaračunani, če bodo želeli zapustiti 0.facebook.com

Dobre novice; prav? Ja, vendar ne za Nigerijce. Noben nigerijski operater ni na seznamu. Torej, bomo morali opraviti le redne Facebook mobilne strani ali tretje stranke mobilnih aplikacij.

Prav tako se glasi: Zakaj se lahko držim Symbian na zelo konec

Naslov novega mesta je 0.facebook.com. Še vedno ga lahko uporabljate, da prihranite na podatkovnih stroških, saj je poročano, da je lažje in hitreje brskati.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here