Dejstva, ki jih niste poznali za Blackberry 10

Od začetka v januarju 2013 je bil operacijski sistem Blackberry 10 izdelan tako, da je starejši OS7.1 zamenjal z bolj prefinjenim videzom, sodobnim vmesnikom in nadgradnjo v vseh drugih pogledih. Blackberry 10 je bil narejen, da se je lotil stvari za Blackberry in jih odklonil nazaj, ko so bili na vrhu med vladnimi in poslovnimi telesi. Obstaja nekaj stvari, o katerih morda ne boste vedeli o tej čudoviti, a zanimiv platformi:

DEJSTVO: 1

Najhitrejši mobilni brskalnik na svetu: Da! uradna aplikacija brskalnika na napravah Blackberry 10 je najhitrejši na svetu. Raziskave so bile izvedene večkrat, da bi to dokazale. Opera Mini in iOs Safari brskalnik sploh ne pridejo blizu.

DEJSTVO: 2

GLO BIS še vedno stoji tukaj: v primeru, da še niste slišali, načrt za kolo GLO, ki ponuja 3 GB za N1000, še vedno deluje na napravah Blackberry 10. Pravzaprav že skoraj dve leti dela. S sladko možnostjo premikanja podatkov, resno, "Kaj več človek lahko zahteva?"

DEJSTVO: 3

Podpora za Google Play Store: Ali ste vedeli? Za naprave Blackberry 10, imenovano Snap, je na voljo odjemalec Google Play Store. Namestitev na vašo napravo je lahko precej težavna (glej celotno vadnico TUKAJ). Toda če ste uspešni, imate brezplačen dostop do trgovine Google Play, lahko nato nadaljujete s prenosom katerega koli želenega programa. Oglejte si sliko.

Medtem lahko še vedno nalagate strani in zaženete Android apk datoteke, če ne morete dobiti Snap.

DEJSTVO: 4

4, 5-palčni širok zaslon Passport Blackberry je bil uporabljen za ogled polne rentgenske slike človeškega pljuča, pri čemer je bil vsak del jasen in viden (brez drsenja), zato je zelo priporočljivo za zdravnike.

Preberite tudi: Predstavitev iPhone XS, iPhone XR in iPhone XS Max, 3 musketirjev

Preberite tudi: Evo, zakaj bi morali dobiti napravo Blackberry 10

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here