"Facebook je bil neproduktiven zame"

Živimo v dobi, v kateri je v modi, da pridejo na vsako pasovno širino, ki se pojavi. Vendar je hrana za misel, ko naletim na ljudi, ki ne objemajo vsakega pojava, ki se pojavlja samo zato, ker. Na primer, imam peščico prijateljev, ki nimajo računa Facebook. Ko sem vprašal enega izmed njih, zakaj ni na Facebooku, je bil njen odgovor:

Sem pustil Facebook. Zame je bil neproduktiven.

V tem odgovoru mi je všeč namennost. Spraševal sem se o nekaterih priljubljenih platformah za socialne medije, o katerih sem se zavrnil, ali pa sem tudi zapustil, in razlogi, zaradi katerih sem se oddaljil, se je iztekel na isto stvar: zame so bili (ali postali) neproduktivni. Ne pomagajo mi pri izpolnjevanju mojega dnevnega reda (in vaš dnevni red je lahko karkoli - celo zabavno).

Medtem ko imam še vedno račun pri Facebooku, sem ugotovil, da je Twitter daleč najbolj koristno socialno omrežje, ki ga uporabljam, in zato sem večino svoje energije koncentriral tam. Poišči, kaj dela zate in trdi. Ampak z vsemi sredstvi, ne samo razpršite energijo v neproduktivne dejavnosti.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here