Facebook ali Twitter: kaj je prijaznejše za mobilne naprave?

Spletna stran ali blog, ki ni prijazen do mobilnih, se v današnjem svetu večinoma šteje kot neuporabna. To je še zlasti bolj v državi, kot je Nigerija, kjer je več uporabnikov mobilne telefonije kot uporabniki računalnikov.

Osebno ne mislim, da bi rad imel katero koli spletno vsebino, ki se v mojem mobilnem telefonu ne bo dobro igrala. Iz tega razloga sem se odločil podrobneje preučiti zgornja dva socialna omrežja in kako daleč so bili prijazni do mobilnih naprav.

Facebook in Twitter sta najbolj priznana socialna omrežja na svetu. Ampak počakajte malo in si predstavljate Facebook brez mobilnega pogleda. Kako bo to videti pri dostopu z mobilnega telefona? Predstavljaj si, če je v Twitterju brez mobilnega pogleda. Kako boste posodobili svoje prijatelje ali poslali pomembno tweet / neposredno sporočilo v gospodarskem vozilu, kjer ne boste mogli uporabljati vašega računalnika?

V bistvu so mobilna spletna mesta resnično pripomogla k rasti teh družbenih velikanov. Zdaj, ko sem pregledal z vidika velikosti strani, sem ugotovil, da je spletno mesto Twittera (New) težavno in porabi podatke kot Facebook. Prav tako si lahko preizkusite sami ... preprosto sem uporabil dober stari Opera Mini 4.4, da preverim velikosti strani.

Vendar pa je bil star mobilni splet v Twitteru manj težek v primerjavi z novim, ampak pravzaprav je novi oddaljen od starega; Velja tudi za Facebook.

Nisem bil ljubitelj spletnega mesta Twitter za mobilne naprave ves čas, ker je bilo preveč omejeno in manj očarljivo (ena glavna težava, ki jo trenutno imam z Google+). Raje uporabljam tretje stranke za mobilne odjemalce Twitter, dokler se tega leta ne spremenijo.

Preberite tudi: Uporaba OS 2.1 na BlackBerry PlayBook

Spletno mesto Facebook je bilo tisto, kar sem uporabil več takrat. Omogočajo uporabnikom na mobilni napravi večino stvari, ki jih uporabnik računalnika na Facebooku. Plus, pomaga prihraniti porabo podatkov.

Omenimo pa zdaj! Facebook in Twitter sta tako izboljšali svoja mobilna spletna mesta in dodali nove funkcije za poliranje mobilnega pogleda in celo izboljšanje mobilnosti. Po mojem mnenju je Facebook vmesnik za osebne računalnike zapleten za navadne uporabnike interneta [Ljudje sploh ne prepoznajo svojega profila]. To dejstvo je veliko ljudi izbralo, da ostanejo na mobilni platformi na kompleksnem PC mestu.

No, mobilni pogled postaja tudi zelo drastičen. Lahko smel reči, da moje Newsfeed ni več urejeno urejeno. Pravkar vidim junk na mojem mobilnem časovnem okviru Facebook-a, kot da bi bil vmesnik za osebni računalnik. To je zanič! Zdaj povem svojim prijateljem, "Facebook postaja dolgočasen." Zdi se mi, da ne dobim kar hočem ali kar navadno želim videti na njem. Ne vem, če razmišljate tudi v tej smeri.

Kar se tiče Twittera, moram biti navdušen, moram reči! Veliko mojih prijateljev se dobro spozna in delajo s polnim delovnim časom od Facebooka do Twitterja. Medtem ko je novi Twitter na mobilnem spletu težek, še vedno imam vmesnik za ulov in fascinantno ureditev tweetov; Želim si, da bi bil moj mobilni časovni okvir Facebook takšen.

Osebno ga dam Twitteru! Mobilno priznanje je zelo obremenjeno. Odpisal sem Facebook in očitno, Google+ za nizka mobilna pričakovanja. Kakšne so vaše misli?

Preberite tudi: e-poštne priloge na pametnih telefonih, ki nimajo datotečnega sistema

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here