Facebook Messenger za Windows Phone; BlackBerry 10 na nastajajočih trgih; in druge novice

Tukaj je hiter pregled novic, ki ne zaslužijo posameznih blogpostov, vendar jih boste verjetno zanimali.

Najprej navzgor, Windows Phone postaja Facebook Messenger. Hura! za uporabnike sporočil Facebook. Aplikacija bi morala brati nekaj tednov. Naročil sem že, da BBM prihaja na Windows Phone kmalu, na podlagi dogovora, ki je bil dosežen s BlackBerryjem.

Obstaja več dobrih novic za oboževalce sistema Windows Phone. Različica 8.1 prihaja spomladi. Toda počakaj, tu nimamo pomladi. Na severni polobli (od koder pridejo novice), to naj bi bilo med marcem in majem; prav? In WP 8.1 prihaja z združljivostjo z dvema SIM karticama, podpira namestitev aplikacij na kartici microSD in gumbe na zaslonu.

Lansko leto sem dejal, da bi BlackBerry zaradi različnih razlogov izgubil svoje trdnjave na nastajajočih trgih, vključno s cenami svojih naprav. No, to se že dogaja. Po IDC-u se je tržni delež BlackBerryja v Indoneziji znižal s 43% na le 14%. Tukaj na afriški celini, je poročal StatCounter, da je Android zgrabil top top spot v smislu uporabe.

WhatsApp je včeraj padel nekaj ur, in če je moj časovni načrt za Twitter, karkoli je treba iti, veliko uporabnikov WhatsApp napade v Telegram. Oglejte si to posodobitev iz programa Telegram:

Danes se je Telegramu pridružilo več kot 1, 8 milijona ljudi. Vzpostavljamo več strežnikov, ki bodo pripravljeni za visoko obremenitev.

- Telegram Messenger (@telegram) 22. februar 2014


Danes 1, 8 milijona novih uporabnikov. Vau. Si bil eden od defektov?

Preberite tudi: Strojna oprema QWERTY pametne telefone s fotoaparati z 8 milijoni slikovnih pik

Kaj drugega? Oh; Ja! Svetovni kongres za mobilne naprave se bo odvijal tudi ta teden, tako da je veliko zanimivih novic. In, da; Končno sem prišel na Instagram. LASTMAN stvari; Ja. Uživajte v preostalem vikendu, kolegi Mobilistas!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here