Extra Juice za cesto z Vantium Power Capsule

Živimo v dobi turbopolnilnih mobilnih naprav. Ogromni zasloni na dotik, vedno povezana povezava in družabno omrežje, skupaj pomenijo, da je baterija vašega mobilnega telefona že več kot dvajset, če komaj pomaknete napravo.

Vantium PC-5200 je prenosna baterija za ponovno polnjenje, ki vam omogoča, da dodatni sok potrebujete, ko se baterija telefona izteče. Kapsula ima pet LED indikatorjev, ki prikazujejo svojo realno časovno zmogljivost, pri čemer vsaka LED predstavlja 20% svoje vgrajene zmogljivosti.

Z zmogljivostjo 5200 mAh je teoretično zmožen dati skoraj tri polne polnitve v baterijo 1800 mAh, vendar se domneva, da je vaš telefon izklopljen in da v procesu ne pride do izpusta akumulatorja. V resnici je seveda moj telefon vklopljen in v uporabi, ko priključim močnostno kapsulo. Dobim med eno uro in dve uri dodatnega delovnega časa, če uporabljam telefon, medtem ko je priključen.

Proizvajalci pravijo, da je Vantium Power Capsule združljiv z iPhone, iPad, iPod, Nokia, HTC, Blackberry, Samsung itd. V bistvu bi moral delovati za katero koli mobilno napravo, ki podpira polnjenje microUSB. Preizkusil sem ga s številnimi napravami, vključno s pametnimi telefoni Nokia, BlackBerry in HTC, brez težav. Vhodna moč je 5 voltov 1000 mAh, izhod 5, 3 voltov 1000 mAh.

Torchlight Too
Obstaja tudi LED luč, ki služi kot baklo. Premišljen dodatek, če bi se tudi zgodilo, da je sredi ničesar ponoči.

Če ste pogosto na cesti in verjetno zmanjkuje sokov, bi morali dobiti Vantium Power Capsule.

Prav tako se glasi: Huawei TalkBand B1: Obrabljiva, ki me dobi

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here