Exodus, HTC blockchain telefon, je tudi na poti

Crypto-valuta je val v teh dneh, in blagovne znamke iz vsakega sektorja tech poskušajo vstopiti na buzz. Sirin Labs ima blokiran telefon na poti, toda v primeru, da kdo pozabi, je telefon HTC blockchain napovedan pred časom - maja 2018, da bo poseben.

Tako kot telefon Finney iz Sirin laboratorijev, Exodus, ki je tisto, za kar vemo, HTC-jev kripto telefon za zdaj, bo ponudil hladno denarnico. Toda HTC Exodus bo imel tudi funkcijo "ključne obnovitve".

Kaj še vemo o HTC Exodusu?

Na žalost, za zdaj ni veliko. Ni drugih informacij o najbolj osnovnih specifikacijah.

Kakšne so možnosti HTC Blockchain Phone?

Banter stran, medtem ko je kripto-valuta nova kul, je še vedno iti mainstream. Po mojem mnenju so kripto-valutni telefoni daleč od pripravljenega za prevladujoče sprejemanje, zato izgleda, da Sirin Labs in HTC stojita proti ogromnim verjetnostim tržnega uspeha.

Še bolj je težko, če upoštevate, da se obe družbi borita. Sirin je prišel blizu zaprtja pred nekaj leti, HTC pa se je trudil, da bo let preživel na zemeljski površini. Potiskanje blokirnega telefona v teh pogojih je šokantno igranje iger. Naslavljeni trg blokiranih telefonov je tako majhen, da je težko predvideti, da bi katera od teh podjetij dosegla trdne donose.

Sirin Labs trdi, da je njihov telefon Finney najbolj varen pametni telefon, vendar je bilo znova in znova dokazano, da večina potrošnikov ne zanima takšna varnost. Noben pametni telefon se ni dobro prodajal na hrbtni strani trženja zaradi svoje velike varnosti.

Prav tako se glasi: Elite World post plača od Etisalat

Toda HTC Chief Crypto Officer pravi Exodus ponuja priložnost "decentralizirati internet in ga preoblikovati za sodobnega uporabnika". Ima točko, toda methinks je časovno omejen.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here