Internet zaračunavanje podjetja Etisalat Nigerija je treba nadgraditi

Če ste se kdajkoli naročili na podatkovnem načrtu v Etisalatu v Nigeriji, morate biti utrpeli z billing bugom. S tem se sklicujem na situacijo, v kateri so po izčrpanju vaših podatkov v povezavi, sistemi Etisalat samodejno preklopijo na zaračunavanje za dostop do interneta s plačilom, kot greste. Brez kakršnega koli obvestila ali opozorila, karkoli razpoložljivega časa v vaši liniji, se jedo za katero koli internetno nalogo, ki jo izvajate. Če imate srečo, nekako ugotovite, preden se naredi preveč škode. Če se bogovi mobilista ne smejo nasmehniti, je celoten čas oddajanja izgubljen in edini način, da veste, da je nekaj narobe, je, da ugotovite, da ne morete brskati več. Preverite stanje in poiščite N0.00.

Ne; Ni smešno. Tukaj je primer, kako se potrošniki začnejo odzvati na to:

Več u ugled d manj u videli. Tako kot čarovnija! To bo izginilo. Utrujen sem. "@IJwhiterabbit: Etisalat kriminalci"

- mgbeke občutek funky (@GinaFatale) 22. avgusta 2013

Kreditni kriminalci? Slabo. Etisalat Nigerija je zgradila ugled kot morda najbolj zanesljiv ponudnik mobilnih internetnih storitev v državi danes. Oddajanje nekaj preprostega, ker ta bralna bug uniči ta ugled, nima smisla. Drugi ponudniki storitev so prekinili dostop do interneta, ko je podatkovni sveženj izčrpan in ga naročnik obvesti prek SMS-a. Vsaj vem, da to deluje na Glo. Potrošniku se nato omogoči obnovitev podatkovnega načrta ali preklop na plačilo, ko greste na internet. To ima smisel. Potrošniki ne marajo presenečenj, še posebej, če gre za izginotje časa. Morda jih ne bi motilo presenečenj, ki vključujejo dodatno časovno obdobje. Vem, da mi to ne moti.

Prav tako se glasi: Etisalat-Sponzorirana 4. Mobilna Zahodna Afrika konferenca v slikah

Da; Etisalat potrošniku pošlje SMS sporočilo, da je bil uporabljen podatkovni saldo in da bo brskanje obračunano na 5k na kb. Vendar pa lahko ta SMS prispeva pozno - po poškodbi. Potrebna je možnost, da se potrošnik odloči podaljšati ali preklopiti na plačilo, kot greš.

Več kot enkrat me je ugriznil bug Etisalat. Na eni točki nekaj mesecev nazaj, več kot N2, 000 časa na mojo linijo je bilo izbrisano. Oh; Bil sem živahen! Način, kako sem rešil težavo, je bil to: ker sem svojo linijo Etisalat uporabljal izključno za dostop do interneta, sem natovoril samo točno koli količino, ki sem jo potrebovala za naročanje na načrt podatkov po svoji izbiri. Na ta način ni bilo nobenega časa za sistem, ki bi ga lahko jedel, ko bom izčrpal naročnino. To deluje zame, vendar ne bo praktična rešitev za tiste, ki uporabljajo svoje linije za glasovni in internetni dostop.

To je slab dan, ko naročniki pri Saki začenjajo videti razlog:

Torej, Saka je vedel, kaj je počel, ko je poslal.

- Bohemian chick (@Chicasa) 22. avgusta 2013

Etisalat Nigerija, pred vami: prosim ponovno naročite svoje naročnike.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here