Etisalat Nigerija uvaja prvo trgovino z blagovno znamko aplikacij v podsaharski Afriki

WAM Abu Dhabi, 25. julij 2011 (WAM) -Etisalat je danes objavil komercialni začetek aplikacije First Application Store v Nigeriji.

Storitev je bila uvedena v partnerstvu med podjetjema Etisalat in EMS. Nova ponudba ponuja uporabnikom pametnih telefonov Etisalat Nigeria BlackBerry Smartphone dostop do širokega nabora lokalno pomembnih vsebin.

Uporabniki lahko sedaj odkrivajo, prenesejo in uživajo v številnih mobilnih aplikacijah za svoj BlackBerry pametni telefon v različnih kategorijah, kot so zabava, igre, družabno omrežje, novice, vreme in produktivnost.

Med "Etisalat Nigeria" številne prve zgodovinske storitve v Nigeriji in Afriki, je ta nova ponudba storitev tudi spodbuditi mlade nigerijske programe razvijalcev za oblikovanje zvezdnih in inovativnih aplikacij, ki izboljšujejo uporabniške izkušnje in hkrati hranijo lokalne talente in ustvarjanje poslovnih priložnosti za njih .

Essa Al Haddad, vodja oddelka za trženje skupine Etisalat, je dejal: »Z veseljem vam bomo predstavili najprej trgovino z blagovnimi znamkami, ki jih podpira podsaharska Afrika. Povišano povpraševanje po aplikacijah BlackBerry v Afriki je za tem korakom, poleg tega pa je naša nenehna zavezanost Nigeriji in razvijalcem aplikacij v Nigeriji, da na trg prinese najnovejšo tehnologijo in aplikacije. Veselimo se ogleda bogatega kataloga osebnih in poslovnih aplikacij, izdelanih v Nigeriji. "

Vir. Hvala, @nelsonisibor!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here