Etisalat Nigerija podaljša pogodbo z Alcatel-Lucent

Etisalat, eden najhitreje rastočih mobilnih operaterjev v Nigeriji, je razširil svoje pogodbe z Alcatel-Lucent. Duo bo še naprej zagotavljal upravljane storitve za etisatatovo razširjeno mobilno omrežje.

S podružnično bazo Etisalata, ki se je v 120-letnem obdobju povečal za 120% in je v samo dveh letih zahteval sedem milijonov naročnikov, bo Alcatel-Lucent vodilni na področju mobilnih, fiksnih, IP in optičnih tehnologij ter pionir v aplikacijah in storitvah še naprej podpira mrežno preobrazbo Etisalat Nigerija z razvojem in zagotavljanjem novih storitev končnega uporabnika, potrebnih za zadovoljitev naraščajočega povpraševanja svojih strank.

Alcatel-Lucent je odgovoren za zagotavljanje visokokakovostnega in zanesljivega delovanja omrežja na jugozahodu države, vključno z Lagosom, tako da zagotavlja storitve svetovnega razreda, ki vključujejo: omrežne operacije, svetovanje, načrtovanje, optimizacijo, upravljanje rezervnih delov, vzdrževalne storitve, vodenje projektov.

Ta obnovljeni dveletni sporazum o upravljanju z več dobavitelji bo pomagal bistveno zmanjšati operativne storitve in hkrati izboljšal storitve za naročnike Etisatat Nigerija.

Alcatel-Lucent z več kot 20-letnimi izkušnjami v upravljanih storitvah in trenutno podpira 250 milijonov naročnikov prek 100 potrošniških omrežij, bo odgovoren za vsakodnevne operacije in vzdrževanje. To pusti Etisalatu v Nigeriji z jasnim umom, da se osredotočijo na glavna poslovna vprašanja, kot so; povečanje povprečnega prihodka na uporabnika [ARPU].

Steven Evans, generalni direktor podjetja Etisalat Nigeria, pravi: "Od začetka delovanja v Nigeriji je podjetje Etisalat zavezano, da bo Nigerijcem nudil storitve svetovnega razreda, za katere je Etisalat znan v vseh državah, kjer deluje. Zato smo izbrali Alcatel-Lucent, kompetentnega partnerja z globalnimi izkušnjami in se veselimo, da izpolnjujejo naše visoke standarde omrežne učinkovitosti, da bi zadovoljili naraščajoče zahteve naših naročnikov. "

Prav tako se glasi: Na mojem neuravnoteženem Galaxy Note 10.1 Pregled

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here