Etisalat predstavlja EasyNet - sveženj internetnih paketov

Mobilni operater GSM, Etisalat, je začel s svežnji internetnih paketov pod blagovno znamko EasyNet.

Storitev EasyNet v bistvu daje vam namensko podatkovno kartico SIM in modem USB, ki jo lahko uporabljate z enim od razpoložljivih internetnih načrtov s svežnji. Načrti EasyNet trenutno vsebujejo:

  • 100MB za 30 dni pri N1, 000
  • 500MB za 30 dni pri N3, 000
  • 3 GB za 30 dni pri N10, 000

Ta večer sem govoril z gospe za pomoč strankam Etisalat, da bi ugotovil, ali so lahko paketi EasyNet aktivirani na običajnih govornih linijah. Odgovor, ki sem ga dobil, je bila številka. Po njenem mnenju je EasyNet na voljo le na namenskih podatkovnih karticah za uporabo s svojimi USB modemi. Slab premik .

Etisalat ima tudi ponudbo za zagon. To "ponuja poseben popust na storitev EasyNet od začetka do 31. decembra 2009. Ta popust ponuja naročnikom dostop do več podatkov kot dejansko kupili." Sliši se kot dober dogovor.

V redu, prosili smo za to in Etisalat je dostavil. Paketi dobro izgledajo. Kisela točka je po mojem mnenju omejitev načrta snopov samo na podatke SIM. Tisti odjemalci Etisalata, ki želijo uporabljati internet na svojih rednih telefonih, pametnih telefonih in žepnih računalnikih, nimajo nobene možnosti, kot da bi še naprej lupinili redno stopnjo 35 kobo na kb.


Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here