Etisalat uvede kupone za polnjenje podatkov za uporabnike Easyblaze

Lagos, Nigerija: 30. april, 2013: Najinovativnejša in najhitreje rastoča telekomunikacijska družba v Nigeriji je Etisalat poenostavil nakup in uporabo podatkovnega svežnja za kupce, z oblikovanjem posebnih kuponov za polnjenje, imenovanih neposredni podatkovni kupon. Ta kartica omogoča strankam, da kupujejo svežnje podatkov, ne da bi morali kupiti običajno kartico za polnjenje zračnega časa ali si zapomniti aktivacijske kode.

Ta nov izdelek usmerjen k odjemalcu odpravlja postopek nakladanja časa in nato pošilja kodo za pretvorbo časa prenosa v podatkovni sveženj, kar omogoča strankam, da kupce Etisalat preprosto kupijo zbirke podatkov neposredno. Ponudba voucherja vključuje pakete podatkov od 200 MB do 1, 5 GB.

Za lažje olajšanje strankam je v neposredni podatkovni kuponi na voljo tudi elektronska različica (e-PIN), ki ponuja dodatne podatke s 15-mestnim številko PIN, prav tako kot praska. Z zagonom e-Pin bodo kupci lahko ponovno naložili svežnje podatkov v treh velikostih kuponov - 200MB (N1000), 500MB (N2000) in 1, 5GB (N4000). E-Pins so na voljo v prodajnih mestih podjetja Etisalat, katerih seznam je na voljo na spletni strani www.etisalat.com.ng/easyblaze/datapin.php.

"Vedno smo pripravljeni razvijati izdelke in storitve z mislijo na naše stranke. Naše raziskave kažejo, da bo naš neposredni podatkovni kupon, ki je na voljo za predplačniške in postpaidirane linije, pomagal našim strankam olajšati dostop do podatkovnih storitev, "je povedal Wael Ammar, glavni trgovinski uradnik podjetja Etisalat v Nigeriji. Rezultat bo znatno zmanjšanje časa, ki ga potrošniki porabijo s prejšnjo metodo ponovnega polnjenja in lažje dopolnijo internetne storitve. "

Ammar je nadaljeval: "Neposredni podatkovni kupon je enostaven za uporabo in PIN je enostaven za nalaganje. . Tam se ne ustavi; kupci še vedno preoblikujejo svoje podatke, če se dopolnijo, preden se iztečejo obstoječi podatki. Je enaka odlična storitev, a še preprostejša.

Prav tako se glasi: Vesel božič - in vaš telefon leta!

Ko naročnik kupi neposredni podatkovni kupon, lahko pakete podatkov naložite tako, da vnesete * 222 * PIN. Prav tako je preprosto kupiti podatke za prijatelje tako, da vnesete * 222 * PIN * številko osebe #., Neposredni podatki, vendar se ne smejo uporabljati za vzdrževanje govornih načrtov za pametne telefone, ampak se lahko uporabljajo drug ob drugem.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here