Etisalat praznuje tri leta v Nigeriji, prizadene 10 milijonov naročnikov


Lagos, 16. november 2011 : Nigerijska najhitreje rastoča družba za telekomunikacije, Etisalat, je napovedala, da je v samo treh letih svoje visoko kakovostno omrežje pokrivalo kavarne in krape države. Ta napoved je na voljo na pultih v omrežju 3.75G HSPA + in na tretji obletnici obletnice.

Chief Executive Officer, Etisalat Nigeria, Steven Evans, je dejal: "Zgodaj smo spoznali, da pokritost z omrežjem in kakovost storitev potekajo ročno in ročno, in da je pokritost pomemben dejavnik za naročnike, ki se želijo pridružiti našemu omrežju, zato smo se lotili agresivnega kampanja za pokrivanje 9ja z našim kakovostnim omrežjem. Ta strategija se je izplačala in nam je omogočila učinkovito konkuriranje starejšim igralcem na tem trgu. "

Poleg tega je pojasnil, da je od začetnih 7 mest za uvedbo Etisalat zajel 523 večjih mest in mest; 2716 satelitskih skupnosti in 111 cest; ki se širijo od severa proti jugu, od vzhoda do zahoda in po vsej Nigeriji. Lokacije, kot so Damaturu, Isiala-Ngwa, Ogbomosho, Jimeta, Amaigbo, Owo, Oron, Shendam, Boki, Sapele, Parakou, Lanlate, so med drugim pokrivale mreža Etisalat.

"Ponosni smo, da objavimo, da Etisalat pokriva Nigerijo s kakovostnimi storitvami. V samo 3 letih delovanja smo dosegli čarobno 10 milijonov naročnikov in smo preprosto najhitreje rastočega telekomunikacijskega podjetja v Nigeriji. Veliko hvala za 9ja, da nam omogočite, da postanete njihova mreža izbire, "je nadaljeval Evans.

Od relativno neznane blagovne znamke, ki se je začela 23. oktobra 2008, se je Etisalat razvil v najljubšo blagovno znamko 9ja, ki je zadovoljevala želje svojih cenjenih strank in izpodbijal status quo do tistega, kar je postal sprejet standard za mobilne operaterje.

Prav tako se glasi: Praznovanje 51 let Nigerije

Z obljubo o zagotavljanju inovativnih in kakovostnih storitev v Nigeriji od začetka, je Etisalat začel s slavni 0809uchoose ponudbo, ki so tesno sledile kampanje blagovne znamke 0809ja, ki je prizadel veliko Nigerijci do svoje blagovne znamke.

Od takrat je Nigerija še vedno priča svojim inovativnim storitvam, vključno z - Homezone, prejemnik plača, Recharge drugi, You & Me na preprostem zagonskem izdelku; Cliq za dan, Cliq za teden, neomejen SMS, posodobitve facebooka s SMS in MMS na enostavni kliki; in Bonus pri dohodnih klicih - edinstvena funkcija izdelka, ki je na voljo naročnikom preprostih začetnih in enostavnih izdelkov. Etisalat je ponovno opredelil hitrost z nedavnim uvedbo edinstvenega omrežja 3.75G HSPA + in uvedbo pametnega telefona Gaga Android, ki je prilagojena za 3G, ki podpira tehnologijo 3G, ki deluje na Android 2.2.

Danes ima Etisalat Nigerija mrežno pokritost v vseh zveznih državah, vključno z Zveznim glavnim mestom Abuja. Družba je izvedla znatne neposredne naložbe v infrastrukturo z znatnim deležem, namenjenim gradnji omrežne infrastrukture GSM, in uvedbo tehnologije HSPA +, ki bo zagotavljala zanesljivo visoko kakovostno storitev

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here