Bistvene tretje stranke Symbian S60 aplikacije

Tukaj je moj seznam aplikacij, ki so popolnoma pomembne, da namestim na katero koli napravo s60, ki jo kupim. Zanimiva stvar o mojem seznamu je, da ima aplikacije, ki so popolnoma brezplačne.

Tukaj je moj seznam brez posebnega reda njihovega pomena, skupaj z mojim komentarjem o vsaki vlogi.

1. Shozu: Shozu je aplikacija, ki vam omogoča prenos slik in videoposnetkov na nekaj najbolj priljubljenih spletnih mest za socialno mreženje, kot sta Facebook in Flickr. Večina mojih slik na Facebooku je bila naložena neposredno iz mojega telefona s pomočjo Shozu.

2. Slick: Slick je aplikacija za takojšnje sporočanje (IM), ki vam omogoča, da ostanete v stiku s prijatelji in družinami prek zelo znanih storitev za pomenke, kot so Yahoo, Gtalk itd.

Rad bi rekel, da je bila Yomi, ki me je nedavno predstavila, da je Slick, in postala je moja prednostna aplikacija za aplikacije med drugimi, ki sem jih uporabil.

3. Opera Mini : Opera Mini se je izkazal kot nepogrešljiv brskalnik za mene. Njegova tehnologija stiskanja, primerna za funkcijo zaslona in dobra hitrost nalaganja strani so del številnih razlogov, zaradi katerih menim, da Opera Mini potrebuje aplikacijo na mojih telefonih.

4. Bralec Biblije : Kot že ime pove, ta aplikacija omogoča branje Biblije v mojem telefonu. Lepota Biblijskega bralca (iz OliveTree) je, da lahko imam več kot en prevod Biblije. To je še ena aplikacija, ki je za mene nepogrešljiva, saj nimam več biblijske knjižnice.

5. Aktivna datoteka : to je upravitelj datotek, ki ga uporabljam kot alternativo vgrajeni. Pravzaprav uporabljam približno tri od njih, vendar je to na vrhu seznama, ker ima funkcijo, ki uporabnikom omogoča, da osvetlijo ozadje svojih telefonov, dokler traja baterija. To je uporabna funkcija, ko morate v telefonu narediti veliko branja.

Preberite tudi: Kako odpraviti napako pri ponovnem zagonu / obriši ali modri LED na BlackBerry 10

6. Screenshot : ta aplikacija posname posnetke zaslona, ​​kar je na zaslonu telefona. Vse zaslone v naših pregledih so izdelane s to aplikacijo.

Tukaj imaš, aplikacije, ki so s60 telefoni vredni lastnine zame . V primeru, da se sprašujete, kje naj te aplikacije prikličete, predlagam, da naredite Googlovo iskanje vsake od njih. Na voljo so na številnih spletnih mestih.

Ali imate mobilne aplikacije, ki jih je treba imeti?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here