Uživajte v udobju pralnice s pomočjo aplikacije Forhey za mobilne naprave

Forhey je mobilna aplikacija, ki jo je razvil mladi Gana, znani kot Kell. Lahko sem se srečal s Kellom in dal me skozi mobilno aplikacijo Forhey. Moram reči, da sem bil impresiven.

Če ste nekakšna oseba, ki ne želi opravljati svojih nalog, ali je zelo zasedena z veliko stvari, je Forhey tu, da pomaga. Aplikacija je bila razvita, da bi spremenila način, kako ljudje svoje perilo in suho čiščenje v današnjem hitro tempu v Gani.

Forhey vam omogoča, da takoj vzamete perilo / suho čiščenje vsak dan med 6. in 19. uro. Zagotavlja storitev mobilne pickup in dostave na zahtevo. Ko oddate naročilo za dan, pričakujte, da bo umazano perilo iz vašega dodeljenega mesta pobral manj kot 30 minut. Zaenkrat aplikacija deluje samo v Gani.

KAKO DELUJE SOBA
Aplikacija je na voljo v igri za pametne telefone Android. Po prenosu in namestitvi kliknite aplikacijo in prikaže pozdravni zaslon. Prijaviti se morate, če še nimate računa z njimi. Ko se prijavite, se prijavite, nastavite svoj račun in nato nadaljujte, da položite naročilo. Spodaj so slike s posnetki in videoposnetek, ki bi služil kot vodnik za uporabo aplikacije za vas.

Tukaj je sprehod skozi video:

Menim, da je aplikacija zelo primerna za starše staršev, strokovnjake s časom in študente. Na primer, v večini primerov se učenci preveč poudarijo s šolskim delom, zato jim perilo postane dodatno breme. Uporaba rednih storitev pranja pomeni, da morajo uporabniki iti skozi neprijetnosti, da svoje umazane obleke odpeljejo na perilo in nazaj.

Preberite tudi: Ta aplikacija vam bo omogočila iskanje in primerjavo specifikacij telefona

Ali ste uporabljali to aplikacijo ali kakšno podobno aplikacijo za pranje perila / dostave? Kakšne so vaše izkušnje?

Priporočam to aplikacijo vsem tistim, ki prebivajo v Gani, poskusite ga ne boste obžalovali, ponuja udobje, zato pazite, da detergent in vaš telefon prevzamete. Forhey je tukaj, da vam zagotovi udobje in manj stresa. Za več informacij obiščite www.forhey.com.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here