Uživajte v brezplačnem internetu v žariščih Zenith Free WiFi

Vedno in kasneje, podjetniška organizacija potegne prijetno presenečenje. Zenith Bank ponuja brezplačnim wifi svojim strankam v izbranih podružnicah, da jim omogoči prenos mobilne aplikacije Zenith, brskanje po informacijah, dostop do spletnega bančništva, izvajanje spletnih raziskav in še veliko več. Pozdravi Zenith brez Wifi.

Zenith Free wifi ni prva brezplačna storitev Wi-Fi, ki jo uporablja banka. Zavedam se, da GTBank ponuja brezplačen Wifi na svojih podružnicah UNILAG (University of Lagos), Akoka. V isti veji je prijeten vrt z vodnim fontanom, kjer lahko sedite s svojim prenosnikom in delate. Morda tudi nekatere druge podružnice GTBank ponujajo brezplačen WiFi.

Prav tako se zavedam, da Access Bank ponuja brezplačen WiFi v svoji podružnici Alausa, Lagos. Ponovno je verjetno, da je ista storitev na voljo tudi v nekaterih drugih podružnicah Access Bank.

Zenith Bank pravi, da je namestil tudi brezplačen brezžični dostop do brezžičnega omrežja, ki pokriva bolnišnično bolnišnico Lagos University (LUTH) in njegovo okolico, da svojim strankam v bližini bolnišnice zagotovi brezplačen dostop do interneta.

Kako deluje Zenith Free WiFi

Če želite uporabljati Zenith brez Wifi kjerkoli, boste morali vnesti številko računa Zenith Bank Account. Lahko prenesete seznam Zenith Free Wifi podružnic.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here