Mobilno socialno omrežje, ki temelji na čustev, MoboFree vstopa na trg Nigerije

Razvojna skupina MoboFree napoveduje, da MoboFree, mobilno prvo socialno omrežje, vstopa na nigerijski trg.

Mobofree je čustvena mobilna socialna mreža. Ima vse odlične stvari, ki jih družabna omrežja prinašajo strankam - komunikacija, izmenjava vsebin, dating, samouresničevanje itd. Dodatne funkcije naredijo Mobofree ekskluziven izdelek - najprej je mobilna (zato so mobilni uporabniki usmerjeni od začetka) se prilagaja uporabniku in prinaša čustva na mobilni internet. Čustva ne pomenijo le, da lahko uporabnik nastavi svoj trenutni status razpoloženja. Obstaja edinstven CRM motor, znotraj katerega analizirajo kontekstualne informacije, razpoloženje uporabnikov, vedenje uporabnikov in po nekaj tednih, se sistem začne spreminjati glede na uporabnika: CRM motor modelira uporabniški vmesnik glede na razpoloženje in tudi spodbuja skupnost, da si deli dobre občutke in pomagati raztapljati negativne. Poleg tega se menijska struktura samodejno spreminja glede na navade uporabnikov in tako naprej. Čeprav je bil MoboFree uveden šele pred nekaj meseci, je bil že nominiran na tekmovanju za nagrado svetovnega vrha v kategoriji Zabava in življenjski slog.

Članstvo Mobofree je brezplačno in člani plačajo samo standardne podatke za svoje ponudnike storitev mobilnega interneta.

Yomi Adegboye, urednica mobilnosti Nigerija, revija za spletno mobilnost s poudarkom na Nigeriji in generalni direktor Alireta, enega od vodilnih ponudnikov gostovanja v Nigriji, se je pridružil Mobofreeju kot poslovnega razvojnega partnerja za Nigerijo. G. Adegboye bo odgovoren za strateški in komercialni razvoj projektnih in marketinških ukrepov za povečanje ozaveščenosti o projektih na trgu Nigerije.

Preberite tudi: aplikacije za Android in stalne posodobitve

"Vesel sem, da se pridružim moštvu Mobofree in izvršim na naših načrtih širitve, " je rekla Yomi Adegboye. "Nigerijski mobilni trg hitro narašča in Mobofree je inovativen izdelek z velikim potencialom. Veselim se, da bom pomagal ekipi vzpostaviti Mobofree tukaj v Nigeriji. "


O razvojni skupini Mobofree :
Projekt razvija SIR EU in partnerji - vzhodnoevropska družba s sedežem v Vilniusu, Litva. SIR EU je razvila več kot 30 uspešnih mobilnih internetnih projektov in aplikacij za iPhone in Android.


Obiščite Mobofree na mobilni napravi danes.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here