E-pošta na telefonu

Večina trenutnih srednjih in vseh trenutnih mobilnih telefonov ima vgrajene e-poštne odjemalce v meniju Messaging. To pomeni, da lahko v svojem telefonu sprejemate, upravljate in odgovarjate na svoja e-poštna sporočila. Koristi vključujejo dostop do vaše pošte, ko je stran od namizja ali prenosnika. Vedno lahko odprete hiter in kratek odziv, nato pa sledite podrobnemu odgovoru kasneje.

Nastavitev

1. E-poštni račun, ki ga želite nastaviti v telefonu, mora biti POP3 ali IMAP (slednji je boljši). To vključuje Gmail, poslovne e-poštne račune in premium (brezplačne) e-poštne račune Yahoo.

2. Morate imeti polno internetno storitev na vaši liniji prek GPRS, EDGE, 3G ali HSDPA. WAP internet ne bo storil. Luckilly, vsa 4 omrežja GSM zdaj ponujajo polno internetno povezavo z naročnikom, ki plačajo kot vi.

3. Morate poznati svoje poštne strežnike, tako dohodne kot odhodne . To so ponavadi v obliki: mail.domain.com, imap.domain.com, smtp.domain.com . Obstajati morata dva, čeprav sta v nekaterih primerih lahko enaki.

4. Vaše e-poštno uporabniško ime (običajno celoten e-poštni naslov) in njegovo geslo

Če imate vse navedeno, preprosto pojdite v meni Nastavitve sporočil in jih vnesite v svoja polja. Med nastavitvijo izberite IMAp kot vrsto poštne storitve. Če vaš račun ne zažene IMAP, se odločite za POP3. Vprašajte svojega skrbnika ali članov tehnične podporne službe za pomoč, če je potrebno.

Nekateri poštni odjemalci ponujajo možnost, da nastavijo samodejno nalaganje, tako da se v določenih časovnih ali intervalnih časih telefon poveže z vašim poštnim strežnikom za prenos novih e-poštnih sporočil.

Preberite tudi: Zdaj lahko aplikacije prenašate neposredno iz Iskanja Google

Sporočite mi, kako v vašem telefonu nastavite svoj e-poštni račun. Bom tukaj, da vas vodim skozi težke točke, če naletite na težave.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here