EasyWallet mobilni denar iz Etisalata

Etisalat Nigerija je uvedla mobilno plačilno rešitev v povezavi s številnimi bankami v državi. Banke vključujejo: First Bank, GTBank, Stanbic IBTC Bank in Zenith Bank. Storitev je na osnovi kartice SIM in je dostopna prek menija SIM na vašem mobilnem telefonu. Deluje na vseh Etisalat SIM karticah in odjemalci se morajo prijaviti samo s katerokoli od shem, da bi začeli uporabljati easywallet. Stranke se ne zaračunavajo iz svojega časovnega časa za nobene transakcije iz menija mobilnega denarja SIM.

Odjemalci podjetja Etisalat, ki uporabljajo storitev easywallet, lahko plačajo račune, plačajo blago in storitve, prejemajo in pošiljajo denar prijateljem in družinskim članom, pošiljajo in prejemajo denar na bančne račune, dvignejo denar, dopolnijo svoj račun za letalski čas ali dopolnijo tujino in upravljajo svoje bančne račune.

Etisalat pravi, da je EasyWallet prva popolnoma varna aplikacija Mobile Money SIM, ki je na voljo strankam z aplikacijo easywallet, nameščeno na njihovih SIM karticah. Ta edinstvena aplikacija podpira več jezikov - angleščino, hauso, igbo in jorubo ter deluje po vseh znamkah in modelih telefonov, pametnih telefonov in celo tabličnih naprav. Easywallet je v skladu z vsemi industrijskimi standardi, kot je ISO-1, in zagotavlja ustrezno zaščito informacij o strankah med izvajanjem mobilnih finančnih transakcij prek več shem mobilnega denarja.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here