Naročniki EasyBlaze se soočajo s težavami z WhatsApp-om, drugimi storitvami

Zdi se, da so težave z omrežjem, ki so trenutno značilne za Etisalat mobile internet. Zjutraj sem prvič dobil vpad, ko se je uporabnik BB10 v Etisalatu pritožil, da ni prejemal sporočil WhatsApp ali jih ni mogel poslati. Prešli smo vse možnosti za odpravo možnosti, edina točka težav pa je bila Etisalat. Svetoval sem ji, da pokliče skrbnike storitve Etisalat, da poroča o tej težavi.

Biti na Smile 4G, moj WhatsApp deluje dobro, in sem klepetal s številnimi uporabniki ves dan - vsi niso bili na Etisalat. Potem sem poslal sporočilo WhatsApp članu ekipe MOBILITY, ki je na Etisalatu: sporočilo je bilo poslano, vendar do zdaj ni bilo dostavljeno.

Nocoj sem svojo internetno povezavo preklopil na Etisalat in sestavil nekaj WhatsApp sporočil: nobeno sporočilo ni prešlo. Poleg tega, medtem ko MOBILITY.ng in več drugih spletnih strani nalagajo na povezavo Etisalat, nekaj drugih spletnih mest, ki sem jih poskušal obiskati, se do zdaj ne nalagajo. Eden od njih je GSMArena - in nisem imel težav dostopa do te spletne strani, preden sem prešla na Etisalat.

Očitno je nekaj, kar se dogaja med strežniki Etisalat in WhatsApp ter med podjetjem Etisalat in številnimi drugimi strežniki.

Posodobitev : Uporabnik programa Etisalat, ki mi je danes prvič izpostavil to težavo, je danes nocoj potrdil, da je poklicala službo za pomoč strankam Etisalat, kot sem svetoval, in potrdili, da je težava posledica njihovega konca.

@Mister_Mobility @MobilityBlog Da Etisalat je potrdil problem Whatsapp iz njih. Poklicala jih je danes, kot vam je svetoval.

- Chidinma Ihemedu (@D_ChyChy) 18. avgusta 2014

Ker je Etisalat priznal težavo, lahko naročniki pričakujejo rešitev ASAP.

Prav tako se glasi: Freetel ICE 2 Cena telefona in specifikacije

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here