e-knjige: Lape Soetan ponuja 7 korakov za izpolnitev One in še več!

Ali ste vedeli, da se bo odnos, ki ga želite, pokazal, kako se bo druga oseba počutila pomembnejša od tega, kako izgleda oseba? Ali da bi kot samska ženska v tridesetih letih in prebivala v urbani kotlini, to je Lagosu, ni treba priti s pomočjo?

No, ali menite, da veste ali ne, se pripravite naučiti nekaj stvari, ljudje, ker nagrajeni avtor in življenje blogger, Lape Soetan razkriva vse v njenih najnovejših e-knjigah, 7 korakov za srečanje z enim in kako biti ena ženska v 30-ih letih v Lagosu.

Recimo, kaj? Biti mladen, samski in svoboden ima svoje prednosti (za nekatere, preveč, da štejejo), vendar bo ta dan prišel, ko se bodo celo plakati fantje in dekleta za eno samo življenje spraševali, ali je trava bolj zelena na drugi strani. V 7 korakih gospa Soetan pravi, da je celoten vrt užitkov, ko spoznate The One. In zanesljiv način, kako se povezati s svojim idealnim partnerjem? Postanite tisto, kar iščete.

Obstaja več nasvetov o žajbljah, ki jih hranijo za nepomembno populacijo enojnih, tridesetih nekaj žensk, ki imajo vogal v mestu Hustlers aka Lagos. V nasprotju z urbano legendo in po avtorju, ki je govoril z njimi, na teh dama ni časa. Pravzaprav stvari dejansko iščejo, kar se tiče življenja in ljubezni. Starost, ki je lahko samo nič, se lahko izkaže za veliko prednost, če si izkoristite pravico. Kako? Lape Soetan prinaša nasvete, namige in odgovore v lahkotnem, vendar globokem, informativnem in preprostem odnosu s slogom.

Prav tako se glasi: Netflix je v Nigeriji prenehal delovati in zato je

Znanje je moč. In gospoda Soetan v teh artikuliranih, dobro raziskanih e-knjigah dobavlja vso to težo. Priključite se na lapesoetan.com/shop za nakup e-knjig. 7 Koraki za srečanje z enim za tisoč naira in samo pet sto naira za ženske v vaših 30-ih v Lagosu in si pridobite pooblastila.

[Sponzorirano]

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here