V Dubaju, da kmalu uvede robotske avtomobilske avtomobile

Dubaj namerava namestiti niz samozaposlenih robotskih policijskih avtomobilov, ki bodo patruljirali svoje ulice. Ti policijski avtomobili bodo uporabljali tudi biometrično programsko opremo za prepoznavanje posameznikov. To je del širšega prizadevanja, da bodo do leta 2030 roboti predstavljali do 25% policijske sile v Dubaju. Te novice prihajajo le nekaj mesecev po tem, ko je država napovedala avtonomno letenje taxi službe. Do konca leta 2017 bodo ti robotski policijski avtomobili začeli patrulirati Dubajske avtoceste in pomagati pri izvajanju manjših nalog izvrševanja.

Upanje je, da bodo ti roboti samozaporni policijski avtomobili pomagali preprečiti kriminal z uporabo 360-stopinjskega nadzornega sistema. Tudi, glede na policijo v Dubaju, bodo vozila opremljena s programskimi orodji za pregledovanje posameznikov, ki bi morda lahko narobe. Poleg tega bo vsako vozilo imelo svoj lasten dron. Policijska soba za policijo v Dubaju bo nadzorovala tako avto kot tudi brezskrbno dirko, medtem ko je na ulicah.

Avtomobilski avtomobilski avtomobili, ki se sami vozijo, so velikosti električnega avtomobila za avtomobile. To bi bil prvi na svetu zemeljsko-zračni varnostni robotski sistem, ki ga napaja napredni strojni učni algoritem in 3D SLAM tehnologija, v skladu s proizvajalci OTSAW Digital. Avtomobili so opremljeni z laserskim optičnim bralnikom, termičnim fotoaparatom, HD kamerami in LIDAR-om. To je v prizadevanju, da bi se izognile ovir, ko se je pomikalo po cesti in odkrivalo nepravilnosti.

Toplotno slikanje avtomobila, skupaj s prepoznavanjem obraznih in registrskih tablic ter stereo fotografijo, omogoča dostop do različnih podatkov. Poleg tega je vozilo zasnovano za samoporjavitev, ko se porabi malo energije. Zdaj ti samovozni avtomobili omogočajo tudi ročni prevzem. To pomeni, da lahko varnostno osebje ročno premosti avtomobile za nadzor nad njegovimi gibi.

Prav tako se glasi: Leteči avtomobili so končno tukaj: poglejte, koliko stanejo

Avtomobilski avtomobilski avtomobili, ki se sami vozijo, so del pobude Smart Dubai. Dubaj je prva država, ki uporablja ta vozila. Zdaj je še treba videti, ali ti avtomobili dejansko odvračajo od kriminala.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here