DSTV Mobile iz MTN

DSTV je priljubljena storitev tukaj v Nigeriji. Te jedi boste našli skoraj povsod. DSTV Mobile omogoča naročnikom dostop do svojih priljubljenih kanalov na poti. DVB-H (Digital Video Broadcast - Handheld) je mobilna oddajna tehnologija, ki omogoča digitalno prizemno oddajanje televizijskih kanalov v živo v mobilni telefon.

MTN so pionirji storitev mobilne televizije tukaj v državi, DSTV Mobile iz MTN pa vam omogoča dostop do desetih kanalov: CNN, African Magic, Super Sports 3, Super Sports 9, Super Sports Update, Magic World, Channel O, Cartoon omrežje, Trinity Brioadcasting, NTA2.

Storitev je brezplačna v omrežju MTN od zdaj do marca 2011, zato boste morda želeli razbiti na združljivi slušalki. Združljive slušalke na trgu vključujejo Nokia 5330 TV Edition, Nokia N96 in ZTE F912.

Nokio 5330 TV Edition lahko kupite iz Mobility Nigeria Phone Store.

Ali že uporabljate storitev mobilne televizije? Ali poznate koga, ki ga uporablja? Kakšna je življenjska doba baterije na razpoložljivih telefonih, kot je to, če gledate televizijo? Ali menite, da se bo služba ujela?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here