Spustni pomnilnik z Alcatel telefoni - 1. del

Koliko izmed nas se spominjamo Alcatelovih mobilnih telefonov? No, mi delamo in z lepimi spomini.

Nekateri naši prvi mobilni telefoni po tehnologiji GSM so prispeli te obale mobilnih naprav Alcatel. Na žalost, Alcatel več mobilnih telefonov ne bo več, čeprav boste morda našli nekaj modelov, ki še vedno nosijo to blagovno znamko. Vendar jih zdaj proizvaja in servisira druga družba, TCT Mobile Limited. Alcatel je zdaj Alcatel-Lucent in je v mobilnih in fiksnih omrežjih ter s tem povezanih storitvah

Kakorkoli, tukaj je naš kratek sprehod po spominskem pasu z Alcatel.

Zlata leta
Po našem mnenju je bilo obdobje od leta 2000 do leta 2002 Alcatelova zlata doba. Podjetje je proizvedlo urejene in lepe telefone. Medtem ko so imeli uite številne nizko-konec do srednjega razreda naprave v njihovi postavitvi, so izdelki izgledali dobro, se počutili dobro in dobro opravili delo dobro.

Preden začnemo, morate razumeti Alcatelov načrt za oštevilčenje, potem: 3xx je nizkotonec, 5xx mid-tier in 7xx top-tier. Na primer, OT300 je bil nizek. Naslednji niz nizkega konca je bil imenovan OT311.

Tudi OT500 je bil srednji nivo, naslednja generacija srednjega razreda pa je bila OT512, sledi OT526.

V vrhunskem razredu je najprej prišel OT700, nato OT715 in nato OT735. Upajmo, da si zdaj dobil sliko. Če ne, kaj je to pomembno? Sedaj je zdaj njena napetost pretekla.

Se spomniš serije OneTouch 300? Celoten seznam: 300, 301, 302, 303. To so bile zabavne videoposnetke z nizko ceno in tudi s slikovnimi barvami. Vendar sploh niso izgledali slabo.

Alcatel OT300-serija

Naslednji na lestvici je bil OT311, priročen mali fant z enim od najboljših brskalnikov WAP (v1.1) dneva. Napovedan je bil leta 2001 in je imel oranžna osvetlitev enobarvnega zaslona. Opozoril je tudi ne samo na SMS, temveč tudi na EMS. Kdo tukaj se spominja EMS? No, Yomi. Prav tako je imel v lasti OT311 (svojo četrto GSM napravo) in preživel dolge noči brskanje prek CSD (Circuit Switched Data) ali GSM dial-up. Po njegovem mnenju je bil 311-jev brskalnik veselje, da ga uporabimo takrat. Ali ni bilo to, ko je brskanje po WAP-ju bilo N50 na minuto? Sheesh. Kaj je mislil?

Alcatel OT311-serija

Ko smo se premaknili v lestvico razredov, smo prišli do OT 500. V letu 2000, ko so bile zunanje antene še vedno moda, je ta eleganten telefon s čudovitimi čevlji imela debelino anteno, ki je bila na vrhu - in še vedno izgledala dobro. OT500 ni imel brskalnika WAP, vendar je bil njegov dvojnik, OT501, naredil WAP nad CSD.

Alcatel OT500-series

Nihče od nas ni dobil roke na seriji OT500, vendar smo nekateri od nas že veliko kupovali okno, želeli smo si, da bi prišli do sredstev za nakup. Ah, če bi samo želeli konje ... Upoštevati je tudi dejstvo, da je Alcatel OT502 bila prva Alcatelova GPRS naprava. Dobrodošli v svet vedno na mobilni internetni povezavi.

Alcatel OT511-serija

Obstaja alsothe OT511-serija, s katero smo imeli malo interakcije, toda spet je bila lepa, dobro zgrajena naprava. In v tem času je bila šibka zunanja antena.

Preberite tudi: Ta podjetnik meni, da je Infinix Hot 2 poseben

Čeprav še nismo končali. Še vedno imamo OT526, OT 700, OT715 in OT735, da gremo - v drugem delu te serije, to je.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here