Nimate Android Market na vašem Galaxy Tabu?

Ko sem dobil svoj Samsung Galaxy Tab, je bilo eno od prvih razočaranj, ki sem jih imelo, da v različici, ki sem jo kupila, ni bilo nameščeno predhodno nameščeno Android Market.

Resnica je povedala, ko sem ugotovila, da nima Android Marketa, sem hotel takoj vrniti trgovcu. Kar je še poslabšalo, je bil naslednji dan po nakupu srečal pomočnika Samsunga. Ko sem videl napravo z mano, me je navdušil in takoj vprašal, ali sem že obiskal Android Market. Morali ste videti videz razočaranja na obrazu, ko sem mu povedal, da moja naprava ni imela vnaprej nameščenega trga. Povedal mi je, da sem kupil različico kartice, ki ni bila namenjena za nigerijski trg.

Iščete rešitev
Uporaba naprave Android, ki ni imela Android Marketa, sem se počutila, kot da mi manjkajo v svetu možnosti. Torej "sem se odločil, da se nikoli ne bom odrekel", temveč da iščem rešitev v iskanju rešitve - čeprav je pravna. Našel sem rešitev in mislil, da bi bilo lepo ponuditi te informacije, saj je mogoče, da so morda nekateri, ki so trenutno v tem položaju.

Tukaj sem naredil

1. V telefonski aplikaciji sem vnesel naslednje, * # 272 * moja IMEI številka #

2. Predložil sem seznam možnosti prodajne kode, nato sem izbral prodajno kodo XSG.

3. Po izbiri XSG sem kliknil Namesti

4. Tab se je ponovno zagnal in ponastavil, kar je trajalo približno 2 minuti.

5. Ko se je Tab vrnil, viola! Tam je bilo - nameščena aplikacija za Android.

Preberite tudi: Video: Xiaomi Mi Opomba VS Asus Zenfone 2 4 GB RAM-a

Upam, da bo nekdo našel ta nasvet uporaben. Če imate katero drugo napravo Android brez vnaprej nameščenega trga, boste morda želeli dati zgornji nasvet tudi preizkusiti, če želite videti, ali deluje in se vrne k nam. Izjava o omejitvi odgovornosti: vaša dejanja so na lastno odgovornost.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here