V telefonu ne delajte ničesar zabavno

Resno, ne delaš ničesar zabavno na telefonu, je številka deset način, da bo baterija mobilnega telefona trajala dlje, v skladu s stolpcem v današnji izdaji The Punch .

In tukaj so vse podrobnosti iz članka:

Če se zabavate na telefonu, se bo življenjska doba baterije dramatično zmanjšala. Dostop do spleta, igranje iger, navigacija preko GPS-ja in snemanje fotografij ali videoposnetkov niso stvari, ki bi jih morale storiti, medtem ko ste brez niklja brez polnilnika. To storite, ko je garancija za vaš polnilni vir.

Imamo igranje iger in snemanje fotografij in videoposnetkov, vendar odkar se je dostop do spleta in navigacija prek GPS postal strogo zabavan?

Kaj, če ste sredi nihče in vaš zakonec pokliče o nujni medicinski pomoči, ki zahteva nujna sredstva - in za mobilni spletni brskalnik morate uporabiti mobilni spletni brskalnik? Bi bilo to klasično zabavno?

Razmišljamo o številnih drugih resnih uporabah, ki bi jih nekdo potreboval za brskanje po spletu, ko je sredi ničesar brez polnilnika.

Kar se tiče GPS, bi si mislili, da je glavni namen GPS navigacija, še posebej, če ste sredi ničesar .

Mislimo, da bi se morala ta številka deset besed glasiti: " Ne delajte ničesar, česar ne držite na telefonu ". To zveni boljše.

Ali pa sploh nipaš?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here