Dokumenti Urejanje naprav Android

Ena od prejšnjih težav z operacijskim sistemom Android je bila pomanjkanje pregledovalnika dokumentov, pa tudi zbirka dokumentov za urejanje dokumentov na zgodnjih modelih. Medtem ko je bilo na voljo nekaj rešitev za tretje osebe, so bile te precej oddaljene in niso popolnoma zapolnile vrzeli.

Nato je prišel ob HTC Magic s pregledovalnikom dokumentov iz programa Quickoffice, vendar ni bilo mogoče urediti.

K sreči je DataViz pospešil na ploščo z dokumenti za Go for Android, polno zbirko pregledovalnikov dokumentov in urejevalnika. Zdaj lahko uporabniki pregledujejo in urejate datoteke Microsoft® Word, Excel®, PowerPoint® in Adobe® PDF brez posnemanja funkcij v pametnem telefonu s sistemom Android. Documents To Go podpira najnovejše oblike zapisa Microsoft Office in Adobe (doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx in pdf).

V tem trenutku konkurenčna aplikacija QuickOffice še vedno ne podpira dokumenta EDIT ali pregledovanje dokumentov Officea 2007 za Word (.docx) in Excel (.xlsx), zato, če želite urediti, je Documents To Go usmeritev za iskanje.

Dobra novica je, da je pregledovalnik dokumentov v Googlu na voljo kot brezplačen prenos iz Android Marketa. Če pa želite tudi urediti v napravi s sistemom Android, boste morali programsko opremo nadgraditi za plačilo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here