Ali uporabljate Instagram?

Obstaja veliko buzz okoli Instagram, storitve za souporabo fotografij, ki jo je pred kratkim kupil Facebook. Storitev je na voljo prek spletnih in mobilnih aplikacij. Osebno nisem ga nikoli uporabljal. Nisem prepričan o vrednosti takšne storitve. Če imam fotografije, ki jih želim dati v skupno rabo, jih bom dal, kjer se redno obiskujem, da bi razpravljali in sodelovali z drugimi - mesti, kot so Facebook, Twitter ali LinkedIn. Še vedno nisem povprečna oseba, torej obstaja.

Če ste kaj podobnega povprečni osebi, morda uporabljate (ali ste uporabili) Instagram. Kako jo uporabite? Delite z nami. Nekateri ne-verniki bi se lahko naučili stvari ali dveh.

V tem času, razumem, da boste morda našli to sliko, ki ste jo prenesli v Instagram na oglasni deski v Skandinaviji nekega dne. Vidite, novi lastniki (Facebook, to je) so napovedali nove pogoje storitve. V bistvu novi Instagram ToS daje Facebook večne pravice do licenciranja vaših slik kateremu koli podjetju ali organizaciji in za katere bi se lahko uporabile fotografije. Tako Facebook naredi denar, ki prodaja tiste čudovite fotografije, ki ste jih vzeli, medtem ko odidete prazne roke. Klasičen primer "delo opice"; baboon dey chop ".

Seveda ste bili tisti, ki ste bili tako navdušeni, da ste pokazali svoje slike. Brezplačno tudi. Torej, povejte nam: kakšen je vaš odgovor na ta novi razvoj poleg tega, kako ste že pred tem uporabljali Instagram?

PS : Novi ToS bo začel veljati 16. januarja, zato se do takrat odločite, kaj želite storiti.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here