Imaš kroglice za Belle? Zelo seksi je!

Vsi ste bili tako zaposleni z Anno. Žal mi je, dudes, zdaj že nekaj časa zaničujem Belle, in v vseh pogledih je še večja kot Anna.

Poznate besedo: "Vse, kar je v življenju prijetno, je drago, prepovedano, strupeno, nevarno ali poročeno!" Anna je uradna. Nokia verjetno ne bo nasmehnila na to, kar sem naredila utripati svoj N8 v Belle. Ne, ne!

Toda razumite me: skušnjava je bila veliko. Prispevane datoteke in video posnetki so me vroče in goreče. Duh je bil pripravljen, meso pa je bilo šibko.

Ne reci mi, da nikoli nisi naletel na to punčko ali človeka, ki si ga pravkar želel več kot karkoli drugega. Ja, naaa . Sčasoma, kaj ...! Prenesel sem datoteke in razblinil svoj Nokia N8 v Belle.

Anna je lep najstnik, vendar nima polnih, volantnih krivulj polno odrasle ženske, kot je Belle.

Domači zaslon
Meni za povleci navzdol
Meni telefona
Všeč mi je moja glasba. Oleku - resna zadeva!
Nova različica spletnega brskalnika 7.4.1.8
Preklapljanje med zavihki v brskalniku

Kot ona? Symbian Belle je okrogla in rjava! Kdo potrebuje neroden robot ali itoy? Vsi haters, se potopite globoko. To Symbian OS kamenje.

Izjava o omejitvi odgovornosti: če se odločite, da boste v Belleju postali v postelji, kot to počnem, to storite na lastno odgovornost. Ne morem biti odgovoren. MobilityNigeria tudi ni odgovoren. Tudi če jo uspešno zaključite, vaša garancija ni več. Naj rečem, da v Naiji lingo - ti si OYO, če boš šel po Belle, preden jo Nokia spusti k tebi! Ne govorim sam .

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here