Ali delajo brezžične tablete v Nigeriji?

Nekdo je včeraj objavil tweet:

Brezžična tableta ne bo delovala v Nigeriji. [Kje lahko dobim internetno povezavo?] "

Mislil sem, da je to zanimivo, da ne omenjam verjetno okvarjenega, položaja in tudi, da je bil Twitter omejeval. Kot tak sem se odločil, da bom tukaj pogovor.

Moja prva od tabličnih naprav nove generacije je bil original iPad, in zagotovil sem, da sem dobil različico 3G iz razlogov, podobnih tistim, kar je bilo izraženo v tweetu zgoraj. Toda v kratkem času, zaradi Appleove neumne omejitve (brez SMS-ja in telefonskih menijev), je hitro postalo frustrirajuće.

Poleg tega je to pomenilo, da sem moral imeti enega podatkovnega svežnja na iPadu, drugi pa za moj prenosnik (in včasih telefon). Na koncu sem porabil več sredstev.

Po tej izkušnji nisem več motil 3G različic tabličnih računalnikov. Prišel sem z dvema alternativnima rešitev:

Mifi
Prepričam se, da imam napravo mifi in se na tej točki samo naročim na podatkovni načrt, ki ga delim s prenosnikom, tabličnim računalnikom in pametnim telefonom. Problem rešen.

Vroča točka na pametnem telefonu
Ali pa zagotovim, da v peti vedno imam Android pametni telefon, se naročite na paket podatkov o tem in ga delite s tabličnim računalnikom in prenosnim računalnikom. To trenutno deluje zame. Delim internetni načrt Glo visoke hitrosti, naročen na HTC One X z mojim PlayBook in Acer AspireOne.

Kolikor me je moja izkušnja naučila, je tablični računalnik z WiFi samo racionalnejša in ekonomična možnost, če imate več naprav. Če delate tudi v pisarni z dostopom do brezžičnega omrežja, imate na voljo tudi brezžični dostop do interneta. Samozaposlen sem in zato z mano nosim svojo lastno žarišče.

Preberite tudi: Itel Prime 3 Specifikacije, cena in razpoložljivost

Toda moja izkušnja je lahko čudnost. Kaj pa tebi, dragi bralec. Če imate tablični računalnik, ali je samo WiFi ali 3G omogočen? Kako ga uporabljate? Če nimate enega in iščete, da ga dobite, kaj nameravate dobiti?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here