Ali aplikacije za produktivnost pomagajo pri produktivnosti?


Biti produktiven z omejenim časom, ki nam je dan za dosego večine nalog, je tisto, kar mnogi od nas želijo. Na žalost, mnogi ne morejo izkoristiti svojega časa, da je optimalna raven. Aplikacije za produktivnost segajo od aplikacij za opombe do kalendarskih aplikacij do različnega obsega v eni aplikaciji, ki vse obetajo, da bodo povečale produktivnost, vendar je ulov - jih morate uporabiti.

Izgleda in zveni preprosto prav ?, vzemimo Evernote na primer. Prenesete in namestite ga, igrate z njim in morda napišete nekaj opomb in zaprete aplikacijo. Ali jo integrirate v svoj urnik in jo aktivno uporabljate ali pa pustite, da se leži z neuporabljenimi aplikacijami v napravi.

Jaz na primer uporabim Any.Do kot moje produktivno orodje. Podarjam opomnike, posnamem in naredim sezname z njim. Za to je celo razširitev za Google Chrome, ki mi omogoča upravljanje s tistimi, ki sem jih ustvaril v različici aplikacije Android. To je vse dobro in dobro, vendar je problem, da je močno premalo izkoriščen.

Pravzaprav ne pozabim, da ga uporabljam le, če se mi zamenja ideja v glavi in ​​jo moram hitro odstraniti, razen tega; uporaba nič - zilch, nada. V mojem Android telefonu, imenovani Schemer, sem imel aplikacijo Google. S programom Schemer lahko načrtujete sheme, ki jih boste dosegli s socialno integracijo, tako da boste lahko videli, kakšni so tudi vaši prijatelji, žal pa nisem nikoli uporabil aplikacije za izpolnitev ene stvari.

Preberite tudi: mi-Fone 9ja začenja v Lagosu

Če uporabite katero koli produktivno aplikacijo, tudi kot osnovno kot beležko, ali jo uporabite, in če vam pomagajo, kako to poteka?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here