Ne sledite mojim korakom; Uporabi moje znanje

Od leta 2001, ko so mobilne storitve GSM odšle v Nigeriji, sem v lasti in uporabljal več telefonov, kot sem jih lahko spremljala. To pravim, ker je bilo obdobje, ko nisem skrbel za strogo štetje in zato nimam zapisov o nekaterih bolj nejasnih napravah. Tudi pri tem moje uradne evidence trenutno stojijo na 48. Moja trenutna naprava je Nokia N900. Vendar pa imam tudi aktivno storitev Nokia 3600 Slide in Sony Ericsson W302.

48 naprav, od osnovnega do sredinskega nivoja vse do knezov pametnega sveta. Kaj počnem z vsemi napravami? Z eno besedo, Playing .

Če želim še bolj razbiti, sem strasten glede mobilne tehnologije. Menim, da je to leverager na številne načine (enkrat sem zagnal svoj celoten spletno gostovanje na Nokia 9500 in moji pametni telefoni še vedno igrajo ključno vlogo pri svojem delu), zato sem se odločil, da preizkusim vse možne manifestacije GSM mobilne tehnologije.

Uporabil sem Siemensove naprave (če se kdo spomni teh), Alcatel, Ericsson (ne, ne Sony Ericsson), NEC, Sagems in dolge izgubljene blagovne znamke, kot je TelMe. Seveda sem tudi kupil naprave s strani velikih blagovnih znamk.

Iz mojih arhivov z dne 5. februarja 2008. V smeri urinega kazalca s preklopne naprave - Nokia 9500, Nokia E61i, Sony Ericsson P990 in Nokia E61

Ok, tukaj je smisel, ne verjamem v to, da bi teorije izmuznili. Odločil sem se tudi, da bi na nek način zaslužil denar iz mobilne industrije. Kot tak, da bi postal nekaj avtoritete, sem se odločil, da moram ravnati čim več.

Razumem, da so bili mobilni spletni in mobilni podatki na splošno glavni interesni področji. Na stopnji, ko smo imeli le CSD (GSM dial-up), je bilo za različne blagovne znamke na voljo več tisoč možnih konfiguracij, zato sem preizkusil toliko. Nato je prišel GPRS in WAP 2.0. Tudi jaz sem jih raziskal. V in naprej, kot so se pojavile nove tehnologije in storitve, je razdrobljenost med mobilnimi napravami pomenila, da moram raziskati blagovne znamke in platforme.

Prav tako se glasi: Imitacija je najboljša oblika laskanja - razkrije HTC 8X

Poleg tega smo ob začetku Mobility Nigeria v letu 2008 redno potrebovali sveže vsebine. Spet sem se zavezal, da bom uporabil en kamen, da bom ubil dve ptici. Moja visoka stopnja prometa na telefonih bi bila dobra za spletni mobilni vir, kot je MobilityNigeria.

Zdaj ne želite tako živeti. Je drago in ni vedno tako priročno, kot si ljudje mislijo. Na primer, sem moral vedno znova prenesti / sinhronizirati stike in datoteke. V platformah ni vedno delovalo.

Na tisoče Naire sem zažgal s CSD nazaj čez dan. Še vedno pamtim tisoče na 3G / HSDPA do danes, vendar vsaj zdaj mi ustvarjajo dober denar. Morda bi tudi jaz moral sedeti in izračunati skupno vrednost vseh mobilnih naprav, ki jih imam v lasti. Kdo ve?

Dobra stvar je, da so se moje naložbe v mobilno tehnologijo dobro odplačevale.

Govori z menoj
Dovolite mi malo trženja tukaj: če vodite majhno ali srednje veliko podjetje in vas zanima, kako lahko uporabite mobilno tehnologijo, da bi vam dala prednost, bi se morali pogovarjati z mano. Drugi - če obstajajo še drugi - lahko tečejo teorije na tebi, vendar sem hodil po pogovoru . Moja družba je dosledno uporabljala mobilno tehnologijo in se nasmehnila.

Kakorkoli že, ne želite živeti eksperimentirati, kot sem storil. To, kar želite storiti, je, da se naučite in izkoristite te informacije, da boste lahko odločali pri nakupu mobilnih telefonov, ki so najbolj primerni za vaše delo (in življenje na splošno), tako da lahko nadaljujete z življenjem. Ali povečati produktivnost pri delu. Ali znižajte svoje operativne stroške.

Prav tako se glasi: zakaj bi morali paziti na specifikacije pametnega telefona

Za vas bo manj drago, manj travmatično in prvič ga boste dobili. Pokliči me.

Pot naprej
V marcu sem napisal dilemo mobilnega navdušence in nekaj sodelavcev je odgovorilo, da dvomijo, če lahko uporabljam katerikoli telefon za eno leto. Glej me. Končal sem z življenjem z visokim prometom.

Izbral sem telefon Nokia N900, ki ga uporabljam zdaj, ker izpolnjuje moje potrebe, in ga nameravam obdržati. Minus okvara naprave ali nesreča, ki bo ostala moja glavna naprava do aprila 2011, ko bom še enkrat prejel mobilno nakupovanje, da bom ostal na tekočem.

Ampak jaz sem naredil nakup telefonov za pregled / test namene. MobilityNigeria že ima sklenjeno pogodbo z enim prodajalcem za posojilne telefone. Upam, da bomo lahko zapečatili več takšnih poslov.

Še en razlog za pregled telefonov
Tukaj je še en razlog za GSM omrežja, trgovce na drobno in proizvajalce, ki so na voljo posojilne telefone za pregled. Pošljite nam telefon, ki ga boste uporabljali dva (2) tedna, nato pa se vrnite k vam. Lahko ga celo prodamo po posojilnem obdobju in vnesemo denar na svoj račun, če tako želite.

V zameno vam nudimo prepoznavnost MobilityNigeria, največjega, najbolj živahnega in najbolj avtoritvenega spletnega vira na mobilnih telefonih in storitvah GSM v Nigeriji.

Se hočeš igrati? Kontaktiraj nas.

PS: Ali sem omenil, da sem poleg vseh drugih praktičnih razlogov, ki sem jih dal za porabo toliko na telefonih, delam tudi zato, ker sem popolnoma zaljubljen? Nisem? Sheeesh .

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here